Blog

Salvează feminitatea!

Persoanele diagnosticate cu afecţiuni oncologice se confruntă cu multe probleme, multe fiind şi de estetică.

În timpul chimioterapiei în organismul uman se petrec foarte multe modificări, cele mai vizibile fiind căderea părului, a genelor şi a sprâncenelor, ceea ce afectează şi mai mult pacienţii.

Un chip frumos, îngrijit, o imagine frumoasă reflectată de oglindă ne aduc un tonus mai bun, o stimă de sine sporită, ne oferă mai multă încredere în noi şi astfel se poate trece mai uşor peste momentele mai puţin plăcute ale vieţii. De aceea trainerul Start Academy Simona Găucan a decis să se alăturate echipei de traineri care luptă împreuna în programul Salvează feminitatea și să vină în sprijinul persoanelor diagnosticate cu cancer .

Procedura urmează paşii clasici ai oricărei tehnici de estetică medicală – sprânceana este redesenată, apoi redefinită printr-un tatuaj cosmetic. Ideea este aplicată în multe cabinete din România, şi pe scară largă în străinătate.
Rezultatul nu va fi sută la sută identic celui în care vorbim despre o persoană sănătoasă, dar este unul foarte bun şi aduce beneficii mari pacienţilor care nu mai sunt nevoiţi să recurgă la alte mijloace pentru a acoperi zonele lipsite de păr.

După ce procedurile de chimioterapie s-au încheiat, firele de păr din sprânceană se refac şi vor acoperi tatuajul.

Pentru mai multe informații despre programul salvează feminitatea puteți accesa pagina officială Start Academy.

Sunati ACUM!