Blog

TEHNICA POWDER BY OANA MONEA

Te-ai indragostit iremediabil si la prima vedere de lucrarile de micropigmentare sprancene realizate de Oana Monea
Cine n-ar face-o⁉️

Tocmai de aceea, Oana Monea a pregatit pentru tine un curs online pentru tehnica powdering pentru a te invatat, pas cu pas, cum sa realizezi, ca un veritabil profesionist,  tehnica powder de micropigmentare sprancene.

De ce Oana Monea

“Sprancene O|M “ sunt deja un brand bine cunoscut in randul clientelor si specialistilor in dermopigmentare.

In mod deosebit, sprancenele realizate prin tehnicile de pudrare sunt un trademark ™️ pentru specialistul Oana Monea (O|M), ajungand sa fie recunoscute si identificate exact cu ‘stilul Oana Monea’.

Cu ce se identifica si remarca stilul si brandul ”Sprancene O|M”?

  • Forma perfecta

 

 

  • Arcuire ideala indiferent de fizionomia fetei pentru a obtine cu echilibru matematic

  • Lungimea si pozitionarea pe inaltime a ‘cozii’ sprancenei pentru un efect de liftig natural

  • Zone diferite de pigmentare bine definite pentru a crea in mod natural volum, desime, luminozitate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Realizarea pixelilor si liniilor trasate cu o acuratete microscopica

  • Tehnica realizata impecabil pentru obtinerea unui rezultat garantat

  • Protocol de lucru adaptat tipologiei de client pentru o retentie buna a pigmentului, obtinerea unei culori naturale si mentinerea rezulultatului pe termen indelungat

Indiferent de tehnica, de zona de lucru, acestea sunt principalele atribute a lucrarilor in dermopigmentare marca O|M.

Insa, stiati ca tehnicile de pudrare sprancene este o terminologie general folosita pentru efectul de make-up natural al sprancenelor, dar in esenta sunt 3 proceduri diferite, cu mod de executie si rezultate diferite?

Micropigmentarea sprancenelor prin tehnicile de pudrare- Powder, Ombre, Shading- este procesul de creare a unor sprancene diferite ca si efect visual.

Si pentru ca cele mai multe cliente solicita lucrari de micropigmentare sprancene cu un efect de make-up discret, dar in acelasi timp sprancene definite, cu efect de desime si volum natural, Oana Monea a pregatit in format online- Cursul pentru Tehnica Powder de micropigmentare sprancene prin care va invata de la A la Z cum sa realizati corect tehnica de powder. https://start-academy.ro/cursuri/tehnica-powder/

Iar pentru ca detaliile fac diferenta, si pentru a obtine efectul real de powdering, pe langa partea teoretica, Trainerul Oana Monea pune mare accent pe partea practica, prin exercitii pe suport de hartie, piele sintetica, piele umana, etape de pregatire care sunt vitale pentru a invata miscarea, a deprinde presiune optima, cum se suprapun efectele realizate pe zone diferite din suprafata sprancenei pentru a obtine o intensitate gradual a culorii.

Despre Oana Monea…

Parcursul profesional al Oanei Monea este unul lung, timp in care a bifat cursurile celor mai cunsocuti traineri din domeniu PMU.

Cariera Oanei Monea a inceput in 2016, cand a participat la primul curs in cadrul academiei PhiBrows, apoi in dorinta de a cunoaste mai mult acest domeniu s-a inscris la urmatorul curs de dermopigmentare. Dupa acesta experienta si-a dat seama ca dermopigmentarea este tot ce-si doreste sa faca. S-a focusat pe sudiu aprofundat si practica intensa, determinare care a ajuta-o sa-si inceapa si cariera de trainer in dermopigmentare in cadrul Start Academy. Absolventa a Universitatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, studiile au ajutat-o enorm de mult in noul domeniu, formarea si studiul in comunicare fiindu-i de mare folos.

Fiind o fire independenta si placandu-i sa ating singura cele mai inalte teluri, tot in 2016 si-a deschis si primul salon dedicat exclusiv dermopigmentarii (O/M Beauty Clinic)

Oana Monea vorbeste cu pasiune despre meseria sa, cea de Dermopigmentist si Trainer in Dermopigmentare: ”machiajul semipermanent si in special reconstructia sprancenelor care m-a fascinat dintodeauna. Forma, nuanta si textura in micropigmentare sunt elemente definitorii, motiv pentru care stapanirea tehnicilor este esentiala.

Mi-a placut intotdeauna sa studiez, sa aflu cat mai multe despre tot ceea ce inseamna domeniul beauty dar mai ales sa merg la cursuri si masterclass-uri de dermopigmentare, am calcat pragul celor mai renumiti traineri internationali cum ar fi: Sviatoslav Otchenash, Branko Babic Academy, Nataliya Yeremenko, Oksana Martynenko, Dolores Srok, Adi Schendel, Moshe Alul si multi altii pentru a fi mereu in actualitate cu tot ce este nou si a imbunatati tehnicile de lucru.

Prin munca si mult sudiu am ajuns chiar eu sa devin trainer si chiar speaker international la diferite conferinte si evenimente din domeniul dermopigmentarii.

  

In 2019 mi-am dorit sa imi extind granitele salonului asa ca am adus servicii noi si angajati noi, avand deja un nume foarte cunoscut in domeniul meu mi-a fost usor sa evoluez, clientele mele deja avand incredere in serviciile mele de maxima calitate.

Pentru viitor lucrez la un proiect legat de domeniul beauty si nu numai, insa doresc sa va surprind!

Sunati ACUM!