Blog

Tehnica Fir cu Fir din aparat electric (HairStroke) by Roxana Dumitru

Stiai ca micropigmentarea fir cu fir este una dintre cele mai solicitate tehnici de micropigmentare a sprancenelor

Tehnica presupune trasarea firelor cu ajutorul aparatul electric de dermopigmentare pe anumite zone si in anumite directii, pentru un rezultat unic si cat mai natural.

Prin tehnica HairStroke sau pigmentarea sprancenelor in varianta fir cu fir, se poate reconstrui o spranceana, si totodata se poate obține naturalețe și tridimensionalitate.

Vrei sa inveti tehnica fir cu fir cu aparatul electric si nu stii la ce specialist poti apela pentru suport si indrumare

Vrei sa afli secretele mentinerii pigmentului in piele si acuratetea firelor in urma tehnici de micropigmentare fir cu fir si dupa perioada de vindecare si pentru o perioada lunga de timp

Perfect❗️ Este mai usor decat crezi.

𝗔𝗰𝗰𝗲𝘀𝗮𝘁𝗶 𝗖𝗨𝗥𝗦𝗨𝗟 𝗢𝗡𝗟𝗜𝗡𝗘 𝗙𝗜𝗥 𝗖𝗨 𝗙𝗜𝗥 𝗗𝗜𝗡 𝗔𝗣𝗔𝗥𝗔𝗧𝗨𝗟 𝗘𝗟𝗘𝗖𝗧𝗥𝗜𝗖 (https://www.start-academy.org/cursuri/tehnica-fir-cu-fir/) 𝘀𝗶 𝗶𝗻𝘃𝗮𝘁𝗮 𝘁𝗲𝗵𝗻𝗶𝗰𝗮 𝗛𝗮𝗶𝗿𝗦𝘁𝗿𝗼𝗸𝗲𝘀 𝗯𝘆 Roxana Dumitru

Cursul ONLINE este destinat atat tehnicienilor din PMU care doresc sa-si dezvolte si sa-si imbunatateasca abilitatile de dermopigmentare a sprancenelor, dar si celor ce isi doresc o cariera de success in acest domeniu atat de incitant si cu satisfactii maxime. Astfel, parcurgand atat partea de teorie cat si detalierea practica a cursul online de Micropigmentare Sprancene Fir cu Fir, indiferent de pregatirea in prealabil, veti putea oferi o tehnica extrem de solicitata si apreciata de cliente, o tehnica ce imbina perfect efectul de desime și naturalete a firelor de par cu cel de volum.

🎯 Invata tehnica ce va ramane permanent in tendintele machiajului semi-permanent al sprancenelor- Micropigmentare Fir cu Fir- de la unul dintre cei mai buni dermopigmentisti ce exceleaza in tehnica fir cu fir- Roxana Dumitru – si vei obtine sprancene perfecte, cu un aspect 100% natural si spectaculos.

De ce exceleaza Roxana Dumitru  in tehnica de micropigmentare sprancene fir cu fir

Este specialistul in dermopigmentare care detine secretul pentru realizarea si pozitionarea corecta a firelor in spranceana, pentru o retentie ideala a pigmentului indiferent de tipul de ten, rezultat ce se mentine pe perioada lunga de timp.

Acest lucru este confirmat de faptul ca,  Roxana Dumitru este singurul technician din Romania cu cele mai multe REZULTATE VINDECATE ce sunt PREZENTATE in mediul online. Rezultatele vindicate si prezentate sunt fara retusuri❗️ fara filtre❗️

Rezultatele inregistrate de Roxana Dumitru prin tehnica de micropigmentare fir cu fir se mentin chiar si la interval de peste 1 an de zile de la realizarea procedurii! NU sunt lucrari prezentate imediat dupa realizarea procedurii!

VINDECAT / HEALED
🤩 Sunt extrem de mandra si bucuroasă cand am astfel de rezultate, si bucuria vine si mai mult cand clienta revine la scurt timp, ca sa si vad rezultatul vindecat .
În poza alăturată am prezentat o lucrare dificilă atât prin corectie de culoare si de forma, cât si prin faptul ca spranceana are fire naturale doar pe jumătate din suprafața. Am reusit sa creez un efect extrem de natural, încât nici privit de aproape, o alta persoana nu poate observa ca acolo este altceva decat o spranceana naturală.
💯 Pozele nu întotdeauna reflectă realitatea, insa persoanele ce au beneficiat de serviciile mele stiu despre ce vorbesc 🙏

💯 Si barbatii au nevoie de micropigmentare 🔛.
✔️Reconstrucție a sprancenelor prin tehnica Hybrid Hairstrokes

VINDECAT / HEALED
Prin tehnica HairStroke sau pigmentarea sprancenelor in varianta fir cu fir, se poate reconstrui o spranceana, si totodata se poate obține naturalețe și tridimensionalitate.
Tehnica: HairStrokes .
Pigment: NPM Art Van Gogh.
Aparat Oron 58S , ac 1RL 0.35 mm.

💯Editat vs Needitat.
Multi tehnicieni editează lucrările pentru ca a arata pielea umana la o rezoluție foarte buna, poate speria o clienta. Insa tehnicienii ce vor sa invete, elevii, nu agreaza editarile exagerate, întrucât nu mai pot vedea lucrarea reală, si nu isi pot da seama daca ce vad este adevarat, sau foarte prelucrat, cand aleg profesorul de la care sa învețe 🙈.
Voi ce varianta preferați?.
Prin tehnica HairStrokes sau pigmentarea sprancenelor in varianta fir cu fir, se poate reconstrui o spranceana, si totodata se poate obține naturalețe și tridimensionalitate.
În cazul prezentat am lucrat un caz de alopecie totală.

Through the HairStrokes technique we can reconstruct an eyebrow, in a natural, tridimensional way.
Tehnica: HairStrokes .
Pigment: NPM Art Picasso .
Aparat Oron 58S , ac 1RL 0.35 mm.

VINDECAT, INAINTE DE RETUS
Prin tehnica HairStroke sau pigmentarea sprancenelor in varianta fir cu fir, se poate reconstrui o spranceana, si totodata se poate obține naturalețe și tridimensionalitate. ‎
In functie de tipul de ten, si in functie de necesitati, tehnica de desenare a firelor poate fi completata de Shading (tehnica de umbrire) pentru un efect 3D.

“Multi tehnicieni dermopigmentisti vorbesc despre tatuajul sprancenelor, despre microblading, despre sprancene corectate prin tehnica fir cu fir din aparat, arata poze cu micropigmentari proaspete, poze facute imediat dupa procedura, insa foarte putini dintre acestia arata poze cu rezultate vindecate.⁉️
Motivul este faptul ca vindecarea nu intotdeauna arata asa cum ar trebui.”

Citeste continuarea in articolul alăturat 🔛 https://www.roxanadumitru.ro/vindecarea-unui-tatuaj-la-sprancene-etape-in-vindecare/?fbclid=IwAR0-kdHu17W4ytKTweTaFIAP30rVoHj98nhwc_rckdvTQcIKNhz7IR1tQD4

Sunati ACUM!