Blog

Clasificarea tipurilor de ten (I)

Majoritatea femeilor sunt preocupate de imaginea lor, acest aspect le conferă încrederea în sine.

Ați încercat vreodată un produs sau un tratament nou ”extraordinar” pentru îngrijirea pielii numai pentru a realiza că nu ați obținut nici un rezultat sau mai mult decât atât a înrăutățit situația?

Când vine vorba de frumusețea și îngrijirea pielii este absolut necesar să folosim produsele cu o formulă potrivită pentru fiecare tip de ten în parte.

Poate știți ce tip de ten aveți dar oare știți corect? Pentru a afla cum puteți identifica și îngriji corect tenul, vă invităm la Start Academy să participați la Cursul Acreditat de Cosmetică sau Cursul de Perfecționare în Cosmetică, cursuri ce sunt susținute de traineri specializați în terapii clasice și moderne.

În cadrul acestui articol vom aborda un tip de ten mai special, mai exact TENUL ASFIXIC.

Tenul asfixic derivă de la tenul gras și poate fi caracterizat de o piele lucioasă cu pori dilatați, lipsită de suplețe, unsuroasă în zona frunții, pe aripile nasului și pe bărbie.

Datorită  lipsei de îngrijire, culoarea pielii se modifică în timp și devine gălbuie sau chiar cenușie transformând tenul într-unul asfixic.

Spuneam mai sus de produsele pe care le încercăm deoarece am auzit sau am citit doar păreri bune, iar multe persoane au fost mulțumite de rezultate. În cazul tenului gras, în urma folosirii produselor contraindicate tipului de ten, acesta devine asfixic.

Cum evităm această problemă?

Cursul Acreditat de Cosmetică marca Start Academy oferă toate informațiile necesare pentru a efectua în primul rând o anamneză corectă, stabilește tipul de  tratament cosmetic adecvat fiecărui tip de ten, realizează etapele corecte ale tratamentului prin proceduri noninvasive de refacere a texturii pielii cu ajutorul produselor profesionale recomandate.

Pentru că tenul asfixic este un ten special și foarte sensibil, recomandarea specialiștilor în cosmetică de la Start Academy este curățarea profundă în cabinetele de specialitate prin tratamente mai mult sau mai puțin clasice sau cu ajutorul tehnologiilor revoluționare ce reușesc în doar câteva ședințe să modifice considerabil aspectul neplăcut al tenului. De asemenea, se poate recurge și la peeling-ul chimic în concentrații potrivite fiecărui caz pentru curățarea tenului asfixic.

Te așteptăm cu drag la Cursul Acreditat de Cosmetică din cadrul Start Academy pentru a împărtăși cunoștințele și experințele cu voi!

Sunati ACUM!