Blog

Recomanda IPL unui prieten

Intotdeauna am indragit ceea ce fac, iar pe seama acestui lucru am pus atat implinirile, cat si dezamagirile de ordin profesional. Exista printre noi acei oameni pe care nu reusesti sa ii convingi cu usurinta, iar eu ma numaram printre ei. Consider si in prezent ca o idee, indiferent de cat de neobisnuit poate suna, merita sa fie sustinuta atat timp cat exista argumente pertinente. In acest fel a demarat proiectul prin care am inceput sa cunosc si ulterior sa operez cu echipamentele dotate cu IPL.

Ce este IPL?

Principiul de actiune al sistemelor cu Lumina Intens Pulsata poate fi usor de explicat in linii mari. IPL este prescurtarea termenului „Intense Pulsed Light”, care inseamna lumina intens pulsata. Tehnologia este bazata pe utilizarea unui spectru larg de lumina cu frecvente intre 515 nm si 1200 nm, frecvente adaptate in functie de rezultatul dorit. O anumita gama de frecventa influenteaza structuri specifice ale pielii, iar pentru a regla frecventa sunt folosite filtre speciale continute de fiecare aparat in parte. Lumina intens pulsata actioneaza non-invaziv, fara a ataca suprafata pielii. Este o tehnologie patentata si aprobata de FDA, care se foloseste pentru tratarea a numeroase afectiuni benigne. Nu este necesar un timp de recuperare si riscurile de complicatii sunt minime, ceea ce o face foarte accesibila.

De ce am ales IPL?

Atunci cand oamenii fac o schimbare, afirma de cele mai multe ori ca o anumita „nevoie“ i-a determinat sa faca acest lucru. Aceasta asertiune nu se valideaza neaparat si in cazul meu. Nu o anumita nevoie m-a impulsionat sa lucrez cu ceva complet nou, ci dorinta de a inova. Sistemele dotate cu IPL ne sunt extrem de utile in ceea ce priveste epilarea si tratarea afectiunilor prezente la nivelul fetei. Pentru aceste tipuri de servicii exista mii de cabinete de cosmetica. Cu toate acestea, multe perosane se declara nemultumite de rezultatul obtinut. Facand o medie intre serviciile prestate de cosmeticiene si rata de satisfactie a clientilor, am constatat ca multi sunt multumiti, deci se simt bine, insa cum ar fi ca starea de spirit sa devina una excelenta? Acest fapt este realizabil cu ajutorul Luminii Intens Pulsate. Intr-un timp scurt aparatul isi face treaba, noi trebuie doar sa facem setarile corespunzatoare, iar totul decurge de la sine. Clientul pleaca mai repede si mai fericit. Rezultatele sunt cu mult peste ce se obtine „la cosmetica“ si datorez acest lucru performantei tehnologice la care am luat parte in orice aspect al vietii.

In prezent ne aflam intr-o perioada de tranzit, unde schimbarea trebuie sa intervina. In ceea ce priveste sfera esteticii medicale, IPL se inscrie in randul progreselor tehnologice, iar odata ce am renuntat la temerea nejustificata de „nou“ ne-am putea convinge cu usurinta.

Sunati ACUM!