Blog

Un sportiv intra intr-un cabinet de estetica medicala…

Ce am mai aflat eu zilele astea despre epilare definitiva, totul raportat la cerere si oferta. Daca doriti sa promovati acest serviciu nu excludeti sub nicio forma barbatii. Am urmarit site-urile care fac obiectul discutiei si am remarcat tendinta de a se adresa exclusiv femeilor.Este perfect adevarat ca ele raman principalele „consumatoare“ de servicii de estetica medicala, dar la fel de adevarat este ca nu mai traim in anii 2000.

Tanar, 24 ani, sportiv de performanta intra in cabinetul de estetica medicala si imediat este intrebat „cautati pe cineva?“. Bineinteles ca persoana respectiva nu se afla in incinta cabinetului pentru ca s-a ratacit si nici nu era fratele unei fete care lucra acolo. Deci ce mai ramane? Inotatorul, caci asta era ocupatie baiatului, s-a prezentat la locul cu pricina pentru a incepe prima sedinta de epilare definitiva. Suprins si el, a indraznit sa inceapa o conversatie cu esteticiana si a intrebat-o pe aceasta daca el este primul barbat care solicita un astfel de serviciu. Raspunsul primit a fost nu, dar cu toate acestea reactia initiala a vorbit de la sine.

Nu uitati!
Nu doar femeile doresc sa scape de firele de par nedorite aflata pe corp, cu aceeasi problema se confrunta si barbatii de toate varstele. Faptul ca putem include in ofertele noastre si o referinta la sexul tare ne va ajuta sa ne crestem popularitatea si sa ne maximizam profitul.

Sunati ACUM!