Blog

Avantajele machiajului semipermanent

Tehnologia avanseaza cu o viteza impresionanta, iar lumea cosmeticii se incapataneaza sa tina pasul. Aproape in fiecare zi, tratamente menite sa imbunatateasca aspectul fizic peste noapte, ies la suprafata. Dintre aceste variante, dermopigmentarea a reusit sa atraga atentia si pe buna dreptate. Aceste tratamente ofera avantaje ce nu pot fi trecute cu vederea, iar tehncile de micropigmentare nu numai ca variaza, insa sunt din ce in ce mai rafinate. Poate ar fi interesant sa descoperim 3 dintre cele mai cunoscute avantaje oferite de acest tratament. Cu siguranta, din momentul in care stim exact ce beneficii poate aduce dermopigmetarea, vom intelege motivul pentru care investita intr-un curs de specializare este intr-adevar o idee buna.

  1. Corectarea rapida a asimetriilor

Avand in vederea cat de important este aspectul fizic, orice tratament ce promite sa corecteze acele mici defecte pe care cu totii le avem devine brusc cautat si apreciat. Insa dintre aceste tratamente machiajul semipermanent pare sa se ridice la asteptari. In cateva sedinte scurte, putem avea sprancene pline, cu o forma absolut perfecta. Putem corecta conturul buzelor, facandu-le mult mai pronuntate. Machiajul semipermanent este intr-adevar o solutie simpla si rapida pentru anumite probleme ce ne pot consuma si ne pot afecta increderea in sine.

2. Durata indelungata a machiajului semipermanent

Obiceiul tipic feminin de a sta ore in sir cu produse de machiaj in mana pentru a estompa anumite defecte si a scoate in evidenta anumite calitati poate fi in sfarsit inlocuit de cateva sesiuni de machiaj semipermanent, a carui durata poate atinge chiar si trei ani. Cu toate ca in tot acest timp machiajul semipermanent se poate estompa, el poate fi refacut cu usurinta. Imaginea ce a luat cu asalt lumea online cu femei fantastice, machiate impecabil, proaspat trezite insa, ar putea deveni realitate si chiar pentru o perioada destul de lunga.

3. Simplificarea considerabila a rutinei de infrumusetare

Pentru majoritatea femeilor, gandul de a iesi din casa nemachiate este aproape de neconceput. Din acest motiv, pierdem cateva ore incercand sa obtinem sprancene perfecte si buze voluminoase. In plus, costurile asociate acestui ritual de pigmentare, sunt deseori destul de ridicate, deoarece este recomandat sa folosim produse de calitate. Din momentul in care apelam la machiajul semipermanent, constatam ca putem aveam un aspect puternic imbunatatit, fara a investi timp intr-un ritual de infrumusetare complicat. Pentru o perioada destul de indelungata, ne putem bucura de un aspect fizic imbunatatit, iar defectele care ne suparau, acum dispar. Prin aplicarea unui machiaj semipermanent, ritualul de infrumusetare este considerabil simplificat, iar noi castigam timp, cea mai de pret comoara.

Machiajul semi permanent este extrem de avantajos si la ora actuala este unul dintre cele mai populare tratamente din aceasta lume. Cursurile de specializare de machiaj semipermanent sau dermopigmentare marca Start Academy prezinta in detaliu diverse tehnici, oferind in acelasi timp access catre aparatura de utima generatie.

Dacă ești tentată de o carieră în domeniul dermopigmentării  sau deja te specializezi în tehnicile de micropigmentare, alege cursul acreditat care ți se potrivește cel mai bine: https://www.cursuri-estetica.ro/coursecategory/cursuri-dermopigmentare.

Articol de Ana Maria Mărgineanu

 

Sunati ACUM!