Tehnologia avansata L.A.S.E.R.

Tehnologia avansata L.A.S.E.R.

Amplificarea luminii prin stimularea emisiei de radiatii (Light Amplification by stimulated emission of radiation), cunoscuta sub numele de laser, este folosita pentru distrugerea firului de par prin energie luminoasa.

Cursul acreditat de epilare definitiva prin tehnologiile L.A.S.E.R. si I.P.L de la Start Academy ofera pe langa modulul teoretic si modulul practic pe model uman individual unde ai ocazia sa pui in practica cunostintele dobandite la curs.

In cadrul cursului acreditat de epilare definitiva prin tehnologiile LASER aflam ca exista mai multe tipuri de laser, dintre cele mai cunoscute si avantajele acestora sunt:

  • RUBY – dedicat depigmentarii;
  • ALEXANDRITE – dedicat depigmentarii;
  • Nd: YAG – dedicat tratarii ridurilor;
  • CO2 – dedicat tratarii ridurilor;
  • KTP – dedicat tratarii vaselor capilare;
  • DIODE – dedicat epilarii definitive.

Laserul este un dispozitiv optic ce utilizeaza mediul activ (solid, lichid sau gazos) si o cavitate optica rezonanta si genereaza un fascicul de lumina coerent.

Principiul de functionarea a echipamentelor de epilare cu LASER se bazeaza pe fototermoliza selectiva care absoarbe lumina in pigment (melanina din firul de par), produce energie termica prin transformarea luminii in caldura si distruge celulele tinta prin intermediul temperaturii inalte.

Interactiunea dintre lumina si firul de par

Firul de par contine intr-o masura mai mare sau mai mica melanina, substanta care confera culoarea pornind de la brunet pana la roscat si blond (concentratie mica de melanina).

Energia luminoasa a LASER-ului citeste culoarea firului de par, moment in care aceasta transmisa firului este absorbita si transformata in caldura, ceea ce face ca firul de par si foliculul acestuia sa fie distruse.

Temperatura la care firul de par este eliminat prin epilare definitiva variaza de la 70 la 110 grade. La nivelul pielii se simte o temperatura de aproximativ 60 de grade Celsius.

Nu toate laserele sunt proiectate in mod egal, unele sunt sigure pentru utilizare de catre oricine, in timp ce altele pot cauza arsuri grave sau orbire daca sunt utilizate in mod necorespunzator

Indiferent de tehnologie, LASER sau IPL, acum ai ocazia in cadrul cursului acreditat de epilare definitiva prin tehnologiile LASER sau IPL de la Start Academy, să te numeri și tu printre miile de profesioniști din întreaga lume care oferă corect acest tratament revolutionar. Informatiile acumulate in cadrul cursului iti vor permite sa abordezi intr-un mod profesionist clientii.

Te asteptam cu drag la cursul acreditat de epilare definitiva prin tehnologiile LASER sau IPL de la Start Academy!

Sunati ACUM!