Blog

Stilizarea sprancenelor

Stim cat de minunati sunt ochii si cata atentie le acordam de fiecare data. O imagine transmite o mie de cuvinte, dar o privire poate exprima uneori ceea ce cuvintele nu pot transpune. Cu toate acestea, nimic nu ar mai fi la fel daca nu tinem cont si de sprancene, mai exact de stilizarea acestora.

Design sprancene

In ultimul timp s-a tot vehiculat termenul de „design“ al sprancenelor si am sentimentul ca nu toata lumea a inteles ce trebuie. Stilizarea sprancenelor nu trebuie confundata cu pensatul acestora. Cum se explica acest fapt? Pensatul sprancenelor poate fi realizat gresit, in schimb stilizarea implica un proces corect ce prezinta rezultate pe masura. Incurajez promovarea designului de sprancene si as milita pentru renuntarea la acest pensat clasic pentru ca el nu ajuta!

Femeile au inceput sa dezvolte o mica fobie in ceea ce priveste mersul la saloanele de infrumusetare atunci cand vine vorba de pensat. Din teama de a nu le fi distrusa forma sprancenelor, din nou, multe dintre noi cauta destul acea cosmeticiana care sa inteleaga ce anume dorim. Din aceasta clasificare nu excludem barbatii care au devenit cat se poate de meticulosi si pretentiosi la capitolul aspect fizic. Sentimentul de teama cumult uneori cu cel de frustrare ne poate determina sa incercam noi, acasa, in fata oglinzii forma pe care o consideram potrivita. Din nefericire, aceasta indrazneala nu este mereu incununata de succes.

Unde se greseste?

Daca am comis imprudenta si am fost propriul nostru cobai, iar acum regretam asta, e clar ca tot ajungem pe mana altcuiva. Astfel, intram din nou in camera cosmeticianei si incercam sa definim din nou forma sprancenelor. Gresit! Forma nu se modifica dupa bunul nostru plac, o data la trei saptamani. Ne asezam in pozitie orizontala si inchidem ochii. Gresit de doua ori! Pensarea sprancenelor nu este recomandata atat timp cat nu ne aflam in pozitia noastra normala. Ne stilizam sprancenele pentru a obtine un aspect placut in viata de zi cu zi, deci nu ne pensam petru a arata mai bine in timpul somnului.

Sfat

Cautati profesionistii sau deveniti unul dintre ei! Apelati la procesul de stilizare a sprancenelor si nu la cel de smulgere a firelor de par pe care la considerati in plus. Optati pentru forma potrivita fetei si nu pentru altceva. Designul de sprancene este ceea ce ne dorim!

Sunati ACUM!