Blog

Laminarea sprancenelor- must have-ul momentului

Sprancenele mai groase, mai pline, mai voluminoase, cu un aspect cat mai sanatos si natural sunt cele mai noi tendinte din industria frumusetii. Laminarea sprancenelor este un tratament, care confera toate aceste rezultate. Frumusețea acestei tehnici este ca acopera golurile, protejeaza si regenereaza firele par si le fixeaza in directia fruntii lucru ce confera zonei ochilor un aspect ridicat (lifting).


In timpul procedurii de laminare sprancene, sau chiat si laminarea genelor puteti opta, de asemenea, pentru o nuanta de vopsea, mai inchisa sau mai deschisa, dupa preferinta, pentru punerea in evidenta a sprancenelor si genelor. Acest tratament pentru sprancene este apreciat, deoarece foloseste solutii pentru a ridica firele de par existente intr-o directie precisa, aspect ce se mentine lunga perioada de timp. Nu se folosesc pigmenti artificial de tatuaj sau alte produse care pot afecta in mod negativ pielea, structura firului de par, ritmul de crestere si regenerare. Setul de laminare contine produse non alergice care imbunatatesc structura firului de par, conferindu-i rezistenta, luciu, flexibilitate. Prin laminarea sprancenelor se obtin toate rezultatele dorite fara a apela la tehnici invazive (micropigmentarea sau implantul), laminarea fiind numita si botox lash sau vitaminizarea sprancenelor si genelor.

Laminarea sprancenelor- solutia perfecta pentru regenerarea sprancenelor!

Exista un ingredient secret in spatele fiecarui tratament de infrumusetare iar in cazul tratamentului de laminare a sprancenelor, secretul nu este un singt produs cu doua:

  •  cocktailul de vitamine:A,B, C, E, F, K, 2 pro-vitamine: B5, B6, 5 uleiuri naturale, keratina, colagen, acid hiarulonic, glicerina.
  • produsul de ridicare si fixare care serveste pentru a indrepta si alungi uniform firele naturale din spranceana intr-o singura directie.

Nu toata lumea este inzestrata cu sprancene bine definite, dar laminare a sprancenelor este o alternativa naturala pentru a alungi, a indrepta, a umple si a vopsi firele sprancenelor,

Laminarea sprancenelor vs. Liftingul sprancenelor

 

Intrucat tratamentul de laminare tinde sa ofere sprancenelor un aspect ridicat, tip lifting, rezultatele finale se aseamana indeaproape cu cele chiar ale liftingului chirurgical. Liftinul este o procedura chirurgicala, care reduce ridurile, liniile fine si ridica sprancenele si colturile ochilor, in timp ce tratamentul de laminare este o procedura noninvaziva, care presupune utilizarea de produse nontoxice pentru vitaminizarea si ridicarea strict a firelor sprancenelor. Laminarea pentru sprancene este o alternativa populara, accesibila, deoarece ofera unele dintre aceleasi rezultate  vizibile din liftingul chirurgical dar fara a fi nevoie sa se apeleze la masuri invazive. Laminarea este o optiune chiar foarte ieftina si foarte sigura pentru toti cei care isi doresc un aspect cat mai natural la nivelul intregii fizionomii dar mai ales al sprancenelor. Odata ce sprancenele sunt bine conturare, privirea este evidentiata si intrega fata este luminata.

 

 

 

Etapele principale din laminare sprâncenelor:

  • Designerul de sprancene (https://www.facebook.com/StartAcademy/posts/1679970442156466 ) va pregati sprancenele, prin curatare adecvata, pentru evaluarea formei si implantarea naturala a firelor in spranceana. Dupa ce forma si culoarea sunt evaluate, se stabileste de comun acord cu clienta, cele mai bune optiuni de laminare pe baza caracteristicilor sprancenelor si particularitatile faciale.
  • In etapa urmatore, designerul va aplica produsul ‘brows lift’ , va pieptana firele de par si va acoperi firele de par cu o pelicula din produsul de fixare.
    In timpul procesului de pieptanare, specialistul in laminare se asigura ca parul este directionat uniform si ca golurile sunt umplute.
    Aceasta solutie de fixare este mentinuta timp de cateva minute dupa care se indeparteaza excesul de produs. Durata difera de la clienta la cliena si se bazează pe tipul de par.
  • Pasul urmator presupune aplicarea unei soluti de volumizare cu rol de protectie a firelor de par.
  • In tratamentul de laminare sprancene, aveti optiunea de a aplica o vopsea speciala pentru a oferi sprancenelor un aspect cat mai complet si intens. Puteti selecta nuante deschise sau mai inchise. Tehnicianul va alege nuanta potrivita fiecarei cliente functie de preferintele acesteia si in corelatie cu baza naturala. Este indicat sa nu optati pentru o nuanta foarte inchisa deoarece efectul este oricum unul ‘wow’, unul care atrage atentia si, de regula, ‘more is less’ sau ‘ce e prea mult, de multe ori strica’. Cu toate acestea, puteti opta pentru o nunata mai inchisa daca vizati un aspect dramatic si indraznet.
  • Procesul de laminare sprancene cuprinde si etapa de aplicare a unui ser concentrat de vitamine, hranitor pentru a oferi sprancenelor un aspect sanatos.

Sfatul expertilor in laminare este sa nu aplicati pe sprancenele laminate alte tipuri de produse, inclusiv demachiant, timp de 24 de ore de la tratament. De asemenea, asigurati-va ca nu atingeti excesiv sprancenele dupa tratament.
Laminarea sprancenelor si genelor este un tratament simplu care realizeaza sprancene perfect ridicate, cu efect de desime sau gene alungite si curbare, intr-un timp scurt, pentru un timp destul de lung (min. 4 saptamani). Laminarea este tratamentul favorit pentru multi datorita comoditatii si sigurantei sale.

Alege sa ai sprancene si gene naturale si sanatoase cu tratamentul de laminare!

 

 

Sunati ACUM!