Blog

Adio Celulita cu Mezoterapia cu Microace

Viata noastra, a femeilor, fara celulita, ar fi mult mai frumoasa si lipsita de stres. Apelam la diverse metode pentru a scapa de aceasta, dar multe dintre ele fara un rezultat vizibil.

Start Academy impreuna cu trainerii specializati iti pun la dispozitie cursul de mezoterapie, curs ce ofera celor interesati o pregatire corespunzatoare si profesionista, avand ca scop formarea corecta a tuturor participantilor in tehnici moderne de cosmetica.

Mezoterapia cu microace (microneedling) este o terapie moderna cu un puternic efect de rejuvenare asupra fibrelor de colagen si elastina prin injectarea in doze foarte mici cu produse speciale sau cocktailuri de substante in functie de nevoile clientelor.

Procesul de ardere initiaza sinteza de formare a elastinei si al colagenului in corp, care conduce la cresterea elasticitatii pielii, oferind un efect de lifting si rejuvenare asupra zonei de actiune.

In cadrul cursului de mezoterapie cu microace afli ca aceste substante nu elimina apa, ci grasimea din corp prin distrugerea si arderea celulelor adipoase care sunt eliminate din organism prin sistemul limfatic. Mai mult decat atat stimuleaza microcirculatia la nivelul tesutului adipos si al pielii.

Termenul de “celulita” este utilizat in mod frecvent neadecvat pentru a defini ceea ce trebuie sa indice, si anume o alterare degenerativa a tesutului dermic si hipodermic.

Este dificil sa vorbim despre cauze ale celulitei in adevaratul sens al cuvantului. Mai corect este sa spunem ca, desi nu este destul de clar, exista factori care predispun si favorizeaza aparitia acestei patologii:

 • Factori genetico-constitutionali – care fac subiectul deosebit de sensibil la disfunctii precum retentia de apa si fragilitatea vaselor de sange;
 • Factori hormonali – cum ar fi hiperestrogenismul sau hipertiroidismul (sunt frecvente cazurile de celulita ca urmare a unui soc, tulburari psihice, cure drastice de slabire, perioada de sarcina, toate situatii care creeaza dezordine in echilibrul sistemului endocrin), folosirea anticonceptionalelor;
 • Factori ce tin de stilul de viata – precum alimentatia incorecta, viata sedentara, folosirea hainelor prea stramte, a tocurilor inalte, fumatul, etc.

Exercitiile fizice si dieta ajuta intr-adevar, insa efectele nu sunt rapide si nu elimina cauzele producerii celulitei, cum ar fi retentia de apa sau dilatarea celulelor adipoase, lucru pe care terapia cu microace il indeplineste. Cu toate acestea, chiar daca apelam la mezoterapia cu microace, unde chiar si dupa prima sedinta se poate observa local o scadere vizibila in centimetrii, este de dorit, pentru a obtine rezultate cu pana la 50% mai mari, sa se combine acest tratament cu o dieta si exercitii fizice.

Pare interesant? La cursul de mezoterapie cu microace afli detaliat contraindicatiile care se incadreaza in urmatoarele categorii:

 • femeile insarcinate care alapteaza;
 • daca pielea prezinta leziuni si inflamatii;
 • afectiuni renale si hepatice;
 • persoane care sufera de colagenoza, colecistita calculoasa, boli provocate de infectiile cronice;
 • intoleranta la soia;
 • tratamentul cu anumite medicamente;
 • afectiuni ale sistemului imunitar,
 • cicatrici sau implanturi in zonele de injectare;
 • alergii;
 • persoanelor minore sub 18 ani.

Cursul de mezoterapie cu microace, pe langa suportul de curs amplu si practica pe model uman, o experienta minunata alaturi de echipa Start Academy.
Te asteptam cu drag la Start Academy sa impartasim impreuna cu voi experientele si cunostintele noastre!

Sunati ACUM!