Blog

Mezoterapie cu Microace (microneedling) vs. Mezoterapia Virtuala

Va propune sa analizam aceste 2 tratamente din mai multe puncte de vedere: mod de operare si performanta, aparatura si consumabile, investitie financiara si pretul serviciului oferit

DermaPenurile utilizate in efectuarea tratamentului de mezoterapie cu micoace (microneedling) folosesc micro- si nano- ace special concepute pentru a crea printr-o micropenetrare si microvibratie controlata o multitudine de microcanale la nivel intradermic.

Astfel, se realizeaza introducerea substantelor active concentrate in proportie de 99.99 % cu scopul de stimulare si regenerare celulara, sinteza fibrelor de colagen si elastina noi, hidratare si revitalizare profunda, tratarea diverselor probleme ale tenului (pete/ acnee/ cicatrice/etc). Prin urmare, tratamentul cu microneedling actioneaza focusat in straturile interne si profunde ale pielii pentru rezultate remarcabile la nivelul structural al pielii si vizibile la exteriorul pielii.

Pentru mezoterapia virtuala avem insa nevoie de cu totul si cu totul alt echipament decat DermaPenul.

Aparatele profesionale de mezoterapie virtuala au in componenta o unitate electronica si mai multe capete de tratament, manipuli de diferite forme si dimeniuni adaptate pentru zona facial si gat sau corporala. Principiul de functionare a acestor aparate presupune emiterea simultana a doua tipuri de curenti complementari: electroporatia si electroforeza.

1.Electroporatia- emite ultrasunete care ajuta la dilatarea porilor de circa 400 ori pregatind tenul pentru etapa urmatoare 2.Electroforeza- esenta mezoterapiei, cand prin absorbtie 90-95% din ingrediente ajung in piele in straturile profunde 3.Cooling terapy-este ultima etapa efectuata de tehnologia ce sta la baza mezoterapiei virtuale si consta in racirea tesutului tratat reducand/ inchizand porii la dimensiunea normala.

Scopul terapeutic al mezoterapiei virtuale este acelasi ca si al mezoterapiei cu microneedling, in esenta, o piele sanatoasa, curata si tanara.

Insa, chiar daca mezoterapia virtuala este 100 % non invaziva, nedureroasa si, dimpotriva, consta intr-un masaj placut si relaxant vs. microneedlingul care este minim invaziv prin microintepaturile si minimul de discomfort resimtit in timpul procedurii, stiti care este atuul de necombatut al mezoteraoiei cu microace? Procesul de NEOANGIOGENEZA sau ANGIOGENEZA ce reprezinta un proces biologic activ prin care se formeaza noi vase capilare sangvine ceea ce imbunatateste sistemul de vascularizare al pielii, acesta fiind astfel mult mai bine oxigenata si regenerata in mod natural.

Deci, exceptand tipologia clientilor cu probleme de vascularizare carora microneedlingul le este contraindicat, daca avem de ales intre un tratament usor mai ‘agresiv’ la nivelul pielii, dar in limitele suportabilitatii si in deplina siguranta pentru client, cu rezultate mult mai evidente si de durata in timp vs. un tratament mult mai soft atat dpdv al confortului clientului in timpul tratamentului dar si al rezultatelor pe termen lung, ce varianta ati alege?

Haideti sa analizam si din punct de vedere criterii financiare ce diferente putem constatam si incepem cu echipamentul de lucru

Pretul de achizitie pentru DermaPen incepe din jurul valorii de 100 Euro iar consumabilele, acele folosite in individual (consumabile) au un pret de minim 3 Euro (https://bit.ly/2HizUFb ) + 10 Euro crema anestezica de 10 mg folosita la aproximativ 10 persoane (https://bit.ly/2YEB47B ) pe cand un echipament de mezoterapie virtuala are un pret de achizitie ce incepe din jurul valorii de 500 Euro (https://bit.ly/2OCzaAJ )(https://bit.ly/2Yjkivr )

Analizand preturile de vanzare al tratamentelorsi raportandu-ne la orasele mari si la serviciile oferite intr-un cadru legal si organizat (https://bit.ly/2YDNR60 ), pretul mezoterapiei cu microace incepe de la 80-100 Euro/ sedinta de aproximativ 40 min pe facial pe cand mezoterapia virtuala se vinde cu pretul de aproximativ 30-40 Euro/ sedinta de 15 min pe facial.

Fiolele de substante active se pot utiliza atat in mezoterapia virtuala cat si in cea cu microneedling (https://bit.ly/2YE5gf3 ). Prin urmare nu putem face o diferenta nici din punct de vedere al investitiei sau a cantitatii folosite in tratament ci putem tine cont doar de procentul de absorbtie a acestor  90-95 % mezoterapie virtuala vs. 99.99 % mezoterapia cu microneedling.

Fie ca alegi mezoterapia cu microneedling sau cea virtuala, trainerii Start Academy te ajuta sa-ti obtii specializarea care te avantajeaza prin parcurgerea cursului aferent:

sau

Articol scris, pentru detalierea tehnica a echipamentelor, cu ajutorul inginerilor Lortec Medical Romania /https://www.lortec-medical.ro/

Sunati ACUM!