Blog

Plasma Lift

Revolutionarul si inovativul tratament cu plasma ofera o alternativa la procedurile chirurgicale invazive, iar acest tip de tratament ofera rezultate ce pot rivaliza cu success interventiile chirugicale, dar cu o perioada de vindecare mult mai scurta si totul fiind posibil fara a mai fi necesara  interventia  bisturiului.

Procedura este efectuata folosind un echipament electronic manual, mai exact un pen de uz estetic ce foloseste a patra stare a materiei – plasma.

In varful dispozitivului este localizat un ac metalic special conceput pentru acesta procedura, cu care se va ioniza gazul atmosferic, producand un mic flash de plasma intre varful dispozitivului si pielea pacientului. Aceasta leziune superficiala va face ca pielea sa se stranga si in acelasi timp se va creea efect de lifting, oferind rezultate care pot fi observate imediat cu ochiul liber dupa un singur tratament.

Elasticitatea si fermitatea pielii va continua sa se imbunatateasca pe toata durata vindecarii, dar mai mult decat atat pielea in excess inlaturata nu va provoca cresterea altora, iar procedura de inlaturare este in general usoara si inofensiva. Acest tip de serviciu este folosit pentru a trata totul, incepand cu liniile cele mai fine pana la pleoapele cazute.

O procedura complet sigura, potrivita pentru toate varstele si majoritatea tonurilor pielii, un tratament ideal pentru oricine isi doreste sa obtina un ten mai neted, cu aspect tineresc, cu rezultate incredibil de naturale.

Sunati ACUM!