Blog

Tehnologia revolutionara I.P.L.

Lumina intens pulsata sau mai pe scurt I.P.L. (Intense Pulse Light) este cea mai inovatoare tehnologie tip tratament introdusa inca din anii 2000 in saloanele cosmetice si de infrumusetare.

Cursul acreditat de epilare definitiva prin tehnologiile L.A.S.E.R. si I.P.L de la Start Academy ofera pe langa modulul teoretic si modulul practic pe model uman individual unde ai ocazia sa pui in practica ce ai invatat la curs.

Inainte de toate sa facem o trecere rapida prin tehnologia I.P.L. si ce avantaje ne aduce aceasta.

I.P.L. este o sursa de lumina produsa de o lampa blitz non-laser, care are capacitatea de a elimina o mare varietate de tipuri de par. Mai mult decat atat, aceasta lumina intens pulsata, fapt ce il vom afla la cursul acreditat de epilare definitiva prin tehnologiile I.P.L., trateaza urmatoarele afectiuni la nivel facial:

  • rozacee
  • acnee
  • pete pigmentare
  • cuperoza
  • riduri

De asemenea, lumina intens pulsata ajuta la diminuarea liniilor faciale si a ridurilor. Desi rezultatul este mai putin remarcabil fata de tehnologia laser valabila in cursul acreditat de epilare definitiva, tot va fi o imbunatatire!

Principiul luminii intens pulsate este relativ simplu. Acesta este dat de un impuls intens de lumina care permite fibrei de colagen sa se intinda in piele pentru a reimprospata si a restabili elasticitatea acesteia.

Ce se intampla de fapt in momentul in care fasciculul de lumina intra in contact cu firul de par?

  1. Lumina este absorbita de pigmentii firului de par.
  2. Lumina se transforma in caldura.
  3. Temperatura ridicata distruge firul de par!

Firul de par se topeste de la radacina in urma acestui procest, iar noi simtim doar o piscatura!

Indiferent de tehnologie, LASER sau IPL, acum ai ocazia in cadrul cursului acreditat de epilare definitiva prin tehnologiile LASER sau IPL de la Start Academy, să te numeri și tu printre miile de profesioniști din întreaga lume care oferă corect acest tratament revolutionar. Informatiile acumulate in cadrul cursului iti vor permite sa abordezi intr-un mod profesionist clientii.

Te asteptam cu drag la cursul acreditat de epilare definitiva prin tehnologiile LASER sau IPL de la Start Academy!


Sunati ACUM!