Blog

De ce sa alegi profesia de Dermopigmentist

Dermopigmentist, Micropigmentist, Artist in machiajul semipermanant, Permanent Make up Artist sau PMU Artist… diferite titulaturi, aceeasi profesie.

V-ati intrebat ce fac cu adevarat dermopigmentistii? Sunt numiti artisti in machiaj semipermanent si specialist in micropigmentare fara niciun motiv evident?

Machiajul semipermanent sau, un termenul mai uzual- micropigmentarea- a devenit popular(a) in toata lumea. Este o procedura deosebit de avantajoasa pentru persoanele care au probleme in aplicarea machiajului zilnic din diferite motive, unele care tin chiar de sanatate. Unele persoane efectiv nu au talent in aplicarea machiajului de zi cu zi, in timp ce altele ar dori doar sa economiseasca ceva timp dimineata pregatindu-se pentru munca si alte obligatii zilnice sau sa economiseasca bani renuntand sa mai cumpere un flux nesfarsit de produse de machiaj.

Dermopigmentarea, indiferent de zona de lucru, este o forma de arta care solicita ca artistii in machiajul semipermanent sa exerseze frecvent, eventual chiar si in fiecare zi, pentru a-si mentine si mai ales de a-si perfectiona abilitatile. Atentie insa, abilitatile unui dermopigmentist nu este obligatoriu sa fie asociate cu un talent nativ, ci sunt abilitati dobandite prin studiu, practica si exercitiu. Este vorba despre stabilirea obiectivelor realiste si determinare pentru a experimenta cresterea profesionala pana a ajunge la momentul in a stapani aceasta arta.

Care sunt unele dintre avantajele de a deveni un dermopigmentist sau specialist/ artist de machiajul semipermanent?

Deveniti un dermopigmentist si ajutati la transformarea vietii unei persoane!

Oferiti-i unei doamne ocazia de a obtine sprancenele frumoase, facand-o mai atractiva;

Adaugati culoare buzelor cuiva, facandu-le sa para mai pline;

Ridicati ochii cuiva aplicand un dermatograf semipermanent;

 

 

 

 

 

 

Dezvoltati-va profesional pe segmentul pigmentarilor medicale si oferiti prin semi-pigmentarea areolei unei paciente dupa ce au avut o mastectomie.

Cicatricile de pe chipul sau corpul unei persoane pot fi acum camuflate cu usurinta folosind micropigmentarea.

Sau realizati o pigmentare a scalpului persoanelor cu alopecie.

Va puteti imagina cum s-ar putea simti acea persoana după aceea? Artistii in micropigmentarea semipermananta au o abilitate unica de a aduce un zambet pe fetele acestor doamne curajoase.
Faceti oamenii sa se simta speciali si mai atractivi, ajutandu-i sa-si restabileasca increderea si sa-si sporeasca stima de sine. Nu numai ca artistii in dermopigmentare au transformat industria de infrumusetare in sine, dar continua sa transforme viata oamenilor pentru a o face mai placuta.

Deveniti un dermopigmentist si claditi-va o cariera profitabila!

Sa nu uitam ca una dintre cele mai mari avantaje in aceasta nisa de frumusete este castigul financiar si libertatea pe care aceasta profesie trebuie sa o ofere. Dermopigmentistii isi pot stabili propriile tarife si pot decide cati bani vor sa castige pe saptamana / luna / an. Costul mediu pe procedura trebuie insa sa porneasca de la minim 100 Euro, iar experianta avansata poate fi perceputa si la 300-400 Euro.
Un artist de acest gen ar putea lucra independent sau pentru un salon de infrumusetare. Potrivit sondajului SPCP (The Society of Permanent Cosmetic Professionals), cea mai mare organizatie de profil din lume, in 2015 marea majoritate a artistilor PMU lucrau pe cont propriu (83%). Acest lucru inseamna ca isi pot dicta propriile ore de lucru, numarul de clienti si proceduri, fiind astfel responsabili de propria afacere si viata.

Deveniti un dermopigmentist si imbunatatiti-va educatia si abilitatile!

Pe langa alte cerințe necesare pentru inceperea acestei profesii, este nevoie de degete și maini agile pentru a face aceasta meserie. Prin practica constanta, miscarile artistilor in dermopigmentare devin mai precise, mai stabile, mai rapide si mai curate. In acelasi timp, deveniti mai sigur si mai rapid in timp ce aplicați machiajul semipermanent clientilor dvs., ceea ce la randul sau ar putea duce la o crestere a numarului de clienti multumiti si a veniturilor dvs.
Nu numai ca va veti imbunatati abilitatile, dar veti fi in masura sa castigi mai multe cunostinte si sa sa-ti impui o auto-educatie, urmand cursuri, masterclassuri si specializari oferite de renumiti dermopigmentisti care au confirmat in acest domeni. Aceasta forma de arta va va indemna sa urmariti ultimele tendinte, metode, tehnici și instrumente, imbunatatindu-va in mod constant pe dvs. si afacerea dvs. Cu alte cuvinte, dermopigmentistii in realizeaza machiajul semipermanent nu se plictisesc niciodata de profesia lor!

Se stie ca cei mai mulți artisti de micropigmentare opteaza pentru publicitatea in social media. Ganditi-va la asta pentru o perioada, va rog. In acest fel va puteti configura propria pagina, de a fi administratorul, adica de a fi responsabil de ce continut si fotografii sunt publicate si partajate, cine sunt urmaritorii dvs. si, in acelasi timp, comunicarea si promovarea pe canalele social media nu va suporta costuri suplimentare decat cele pe care le decideti dvs.

Profesorii in dermopigmentare Strat Academy si academia insine nu se opresc aici.

Deveniti un dermopigmentist marca Start Academy!

In cadrul cursurilor de dermopigmentare pe care le sustinem, si nu numai cele de micropigmentare si microblading, ajutam elevii Start cu mult mai multe sugestii si instrumente de a reusii, de a se evidentia in bransa dermopigmentistilor si esteticienilor, de a excela in acest domeniu.
Impartasim din experianta trainerilor si academia functioneaza ca si un propulsor ce pune in miscare alte elemente, alte forte, alti artisti.
Sunt bine cunoscute nume importante in dermopigmentare ce ne-au fost elevi. Sunt elevi pe care  ii urmarim cu mandrie si admiratie, sunt cartea noastra de vizita, ii dam exemplu si le confirmam priceperea prin acordarea titulaturilor de ‘Excelenta’. Fac parte din brandul Start Academy si de cate ori avem ocazia ii invitam la evenimentele organizate de academia sau unde Strat Academy este coorganizator.

Se fac cunscute si ne dam silinta sa facem cunoscute numele, dar mai ales identitatea si personalitatea, unor eleve ce ne-au fost recent eleve. Le urmarim activitatea, le sustinem prin sugestii si consiliere online nelimitata pentru a le aduce in punctul in care sa le acordam brandul creat pentru ele de catre academie, brandul ‘Excelent Start’.

Deci, ce parere aveti despre aceasta perspectiva de cariera acum?
Dermopigmentarea este nu numai o afacere de succes, este o continua provocare, o continua satisfactie, aspecte ce se obtin numai printr-o seriozitate maxima, implicare totala si munca asidua.

Sunati ACUM!