Blog

Tot ce trebuie sa stii despre tratamentul cosmetic BB Glow

Traim in epoca high tech. Ne limitam sau dimpotriva ne lasam acaparati de dezvoltarea mediului virtual prin multitudinea canalelor de comunicare si socializare. Ne place, ne amuza sau deopotriva  sunt situatii cand ne si revolta , modul in care realitatea poate fi reinterpretata prin utilizarea animatiei si filrelor din diferite aplicatii: insta, snap, etc.

Haideti sa fim cumpatati! Haideti sa nu pierdem legatura cu realitatea si dimpotriva haideti sa profitam si sa luam ce ce mai bun din dezvoltarea tehnologiei!

Extrapoland, ce zici de un filtru de Instagram permanent pe tenul  tau? Un ‘filtru’ care sa te ajute sa scapi de imperfectiunile de la nivelul pielii iar tenul tau sa capete o nuanta naturala uniforma si un aspect luminos. Si totul in mod cat se poate de real prin intermediul tratamentului  de ultima generatie BB GLOW !

Ce este Tratamentul BB GLOW

BB GLOW este in primul rand un tratament cosmetic ce actioneaza in 2 directii:

1. Tratament Cosmetic tip mezoterapiei cu microace (microneedling), cu actiune intens focusata de a trata diverse probleme si inconveniente ce le intalnim la nivelul pielii: cea mai mare parte a petelor hiper- sau hipo- pigmentare  de solare, de varsta, genetice, post acneice, post traumatice, de vascularizare, pori incarcati sau pori dilatati, piele terna, fara fermitate, deshidratata sau seboreica, ten ridat.

In acest sens se folosesc serumuri pentru mezoterapiei cu microace (microneedling), serumurile fiind antipete (lightening)/ antiacnee/ antiriduri si rejuvenare. Cu ajutorul substantelor active din aceste serumuri se trateaza si se pregateste pielea pentru urmatoarea etapa a tratamentului.

2. Tratament Semipermanet de Pigmentare piele pentru uniformizarea nuantei naturale a tenului si camuflarea imperfectiunilor intalnite la nivelul pielii.

Nu va speriati si nu va alarmati!  BB Glow nu este un tatuaj semipermanent!

Tratamentul semipermanent BB este exact așa cum suna!

Un tratament ce utilizeaza seruri de pigmenti BB organici care prin actiunea ingredientelor active introduse la o adancime milimetrica (0.25-1 mm) in epiderma confera o baza naturala, sanatoasa,  curata, cu un aspect uniform, luminous, proaspat,  un rezultat ce se mentine pe o perioada lunga de timp fara efort sau alte actiuni ajutatoare din partea clientei. Sunt disponibile 4 nuante de pigmenti BB, nuante care acopera marea majoritate a fototipurilor de piele: light/ rose/ medium si deep.

 

Tratamentul de BB GLOW este un tratament ce imbina perfect  procedura de mezoterapie cu microace (microneedling) cu procedura de semipigmentare piele  avand rezultate remarcabile de uniformizare nuanta ten,  revitalizare celulara, crește productiei de collagen si elastina.

Consumabile folosite in tratamentul BB Glow. Pret. Numar de sedinte tratament complet.

Tratamentul BB Glow se realizeaza cu acelasi aparat (DermaPen/ MezoPen) cu care realizam si microneedlingul (mezoterapia cu microace) si acelasai tip de ace ce sunt formate dintr-un anumit numar de micro- sau nano-  pinuri.

Aparate: https://www.semi-permanent.ro/optionale-ro/bb-glow/stilouri/

Ace: https://www.semi-permanent.ro/optionale-ro/bb-glow/ace/

Serumurile de mezoterapie si pigmenti BB se pot achizitiona la set sau chiar la bucata https://www.semi-permanent.ro/optionale-ro/bb-glow/fiole/ Atat fiolele de serumurile cat si pigmentii BB au un gramaj de 8 ml/ fiola, cantitatea ce permite realizarea a 2-3 sedinte de treatment in conditiile in care pentru mezoterapie se fac 2 treceri iar pentru semipigmentare se fac 3 treceri.

Pentru un  tratament complet de BB Glow sunt necesare in medie 3 sedinte realizate la un interval de aproximativ 2 saptamani pentru un rezultat final ce dureaza chiar si 6 luni. Ulterior acestei perioade este nevoie de 1-2 sedinte de intretinere tratament.

Deci, teoretic pentru realizarea unui tratament complet BB Glow la un singur client se poate utiliza o singura fiola de serum de mezoterapie si o fiola de pigment BB. In realitatea, functie de experienta si indemanarea specialistului dar mai ales de tipologie de client acest consum poate varia usor.

La finalul sedintei de BB Glow clientul poate sta 20-30 minute sub actiunea lampii LED sau ca si ingrijire acasa post tratament, specialistul poate recomanda aplicarea unuei crème speciale de hidratare si regenerare (disponibile de regula la plic de 1 g) si utilizarea unor masti de hidratare intense si fixare tratament.

O sedinta de tratament BB Glow dureaza in medie 1:30 min iar costul pentru o singura sedinta tratament BB Glow este in jur de 350-380 RON.

Daca facem o comparatie cu preturile unor produse de makeup de calitate (baza/ fond de ten/ pudra) ce unele persoane sunt nevoite sa le foloseasca zilnic si eventual in cantitati considerabile, daca constientizam ca rutina zilnica de make-up este doar de camuflare a unor imperfectiuni si nu un tratament cosmetic ce actioneaza din interiorul pielii cu rezultate de exceptie la suprafata pielii, daca tinem cont si de timpul care il pierdem pentru make up fiind nevoie periodic de reimprospatare vs. acest tratament de semipigmentare ce ramane pe chipul nostru, dimineata devreme pana seara tarziu, tratamentul BB Glow este cu siguranta solutia rezolvarii multor probleme estetice si chiar rezolvarea unei situatii ce poate ajunge sa ne afecteze chiar si emotional.

Tratamentul BB Glow este un tratament cosmetic minim invaziv fara sa se constate pana in acest moment reactii adverse sau sa se constate anumte riscuri ce le poate reprezenta tratamentul.

Nu se recomanda acest tratament pentru persoanele ce prezinta afectiuni inflamatorii ale pielii (eczema/ psoriazis/ acne active sau chistica), persoanelor sub tratament medicamentos hormonal, gravidelor sau femeilor ce alapteaza.

Nu se recomanda efectuarea acestui tratamet cosmetic complex de operatori, fie ei si dermopigmentsiti sau cosmeticiene, fara sa urmeze un curs de specializate in Tratamentul BB GLOW! https://www.cursuri-estetica.ro/curs/curs-bb-glow/

Straluceste cu BB Glow!

Poze before & after- tratament realizat de Trainer International (Romania & Norvegia) BB Glow : Alina Chitu

Sunati ACUM!