Blog

TRATAMENTUL BB GLOW: O ALTERNATIVA LA APLICAREA ZILNICA A FONDULUI DE TEN

TRATAMENTUL BB GLOW: O ALTERNATIVA DE DURATA LIMITATA (SEMI-PERMANENTA) LA APLICAREA ZILNICA A FONDULUI DE TEN?

Tratamentul BB Glow Skin a devenit rapid unul dintre cele mai ‘in trending’ tratamente din industria frumusetii, si acest lucru se datoreaza unui motiv cat se poate de intemeiat si apreciat. V-ati fi imaginat vreodata, pana la aparitia BB Glow, ca va veti putea trezi cu o piele curata, luminoasa, neteda asemanator efectului de fond de ten dar fara senzatia de cover up sau de a avea un ten incarcat? Pare incredibil, dar este adevarat! Acum este sigur, lejer si posibil datorita celei mai noi terapii coreene: tratamentul cosmetic BB Glow.

Si da, este un tratament dezvoltat on Asia, mai exact in Coreea si implementat ulterior in Singapore si Japonia, unde ‘tenul de portean’ este o forma de cultura reprezentativa inca din antichitate si contiuna pana in prezent cu ajutorul, de ce nu, inclusiv a tratamentului de BB GLOW.

In tarile asiatice tratamentul de BB Glow s-a dovedit a fi eficient si sigur si inutil sa mai spunem ca este un extrem de popular. Pentru restul lumii, inclusiv Europa si implicit Romania, BB Glowul este un tratament nou dar cu mare impact la public.

Ce este BB Glow?
Tratamentul de BB Glow este realizat cu un Dermapen care folosește microace pentru a introduce in piele serumurile special concepute pentru acest tratament.

Serumurile de tip MezoGlow (similare microneedlingului clasic) si a serumurilor BB Glow se vor alege conform tipului de ten supus tratamentului, serumuri isi completraza efectul, se vor amesteca si se vor adapta la tonul pielii intinerind si reparand pielea din interior. Antioxidantii din ser ajuta, de asemenea, la protejarea pielii impotriva radicalilor liberi si a deteriorarii in urma poluarii.

Rezultatele tratamentului BB Glow

Scopul tratamentului de BB Glow este de a imbunatatii aspectul pielii. Efectele vizibile ale tratamentului vor aparea imediat dupa prima sedinta. Insa, actiunea serumurilor va continua si in perioada imediat dupa tratamentul, iar beneficiile anti-imbatranire, anti-pete vor continua sa se aplice in urmatoarele saptamani, deoarece pielea se regenereaza si isi imbunatateste aspecul in mod natural dupa folosirea tehnologiei de microneedling.
Unele dintre cele mai apreciate rezultate ale tratamentului de BB Glow sunt:
– culoare uniforma la nivelul pielii
– efect de luminozitate si stalucire piele
– mai putin pistrui, intensitate culoare scazuta
– mai putine riduri si pori dilatati

Poze in galerie https://www.cursuri-estetica.ro/curs/curs-bb-glow/

Beneficiile tratamentului BB Glow

Exista doua motive principale care fac ca tratamentul de BB Glow sa fie atat de atractiv. In primul rand, procedura face ca pielea sa para ca si cum ar purta fond de ten fara sa fie aplicat insa. Este un motiv irelevant pentru unii, dar totusi poate fi solutia salvatoare pentru cineva care se lupta cu cicatricile post-acneice sau diferite forme de pigmentare, inconveniente ce le poata trata si acoperi semi-permanent in acelasi timp. In al doilea rand, datorita componentei microneedling in cadrul tratamentului de BB Glow, este o procedura anti-imbatranire, prin stimularea productiei de colagen.

De ce este atat de important Cоlаgеnul pentru piele?

Colagenul este o proteina naturala care se gaseste in organism, inclusiv in piele, oferind pielii structura, elasticitate si tonifiere. La o varsta frageda avem o cantitatea suficienta de colagen ce este asigurata in mod natural de organism. Din pacate, de la o anumita varsta organismul produce o cantitate tot mai mica de colagen. Acest lucru se vede prin aparitia ridurilor, pierderea elasticitatii si fermitatii pielii. Prin urmare, stimularea рrоduсtіei de colagen in urma tratamentului de MezoGlow BB imbunatateste textura pielii.
Un alt beneficiu suplimentar al tratamentului BB Glow este sigurat de calitatea serurilor folosite, care sunt facute din nutrienti pur naturali si potentiatori https://www.semi-permanent.ro/optionale-ro/bb-glow/fiole/ . Tehnica de microneedling folosita pentru aplicarea serurilor BB Glow ii ajuta sa patrunda mai adanc in piele, furnizand componentele hranitoare pentru a avea cele mai multe avantaje.

Cum se (re)simte procedura de BB Glow?

Procedura de BB Glow se aseamana din anumite puncte de vedere cu microneedling dar nu si la nivelul de discomfort resimtit. Intr-adevar nu exista disconfort pentru tratamentul de BB Glow, astfel nu este necesar folosirea cremei anestezice pentru acest tratament.
Nu este nevoie de perioada de recuperare dupa tratamentul de BB Glow. In functie de nivelul de sensibilitate al pielii poate aparea o roseata usoara de scurta durata. Se poate relua programul zilnic imediat dupa tratament. Insa, nu este recomandat aplicarea machiajului pentru restul zilei si se recomanda evitarea activitatilor ce determina transpiratia in exces. De asemenea, este crucial sa nu se expuna la lumina directa a soarelui pentru urmatoarele zile si se foloseste protectie solara cu minim SPF30.

Tratamentul BB Glow astupa porii?

Nu, BB Glow nu va bloca porii. Aceasta idee porneste de la machiajul traditional in care particulele produselor de make up sunt prea mari si ingredientele nu sunt concepute pentru ca pielea in sine sa beneficieze de ele. Serurile BB Glow sunt formule benefice pentru piele, chiar si serul cu pigment BB care ofera culoare este complet natural si non-comedogen, adica lipsita de silicoan. Prin urmare, nu va infunda porii. Insa, porii sunt micsorati tocmai datorita efectului benefic al acestui tratament.

De cate sedinte BB Glow este nevoie?

Majoritatea oamenilor vor avea nevoie de cel putin 2 sedinte pentru a obtine rezultatul dorit. In functie de acoperirea necesara, acoperirea pigmentarii pielii care se doreste sau de intensitate, este posibil sa fie nevoie de 3-chiar pana la 6 sedinte pentru primul tratament.

Cat dureaza rezultatul tratamentului BB Glow?

BB Glow poate fi considerat o forma de machiaj semipermanent. Cu un numar adecvat de sedinte de tratament, corect aplicate si cu o ingrijire post tratament adecvata, rezultatele vor dura chiar si pana la jumatate de an. Ca si in cazul altor tratamente din industria frumusetii, rezultatele BB Glow sunt cumulative, in sensul in care, cu fiecare pachet de tratament, veti observa rezultatele care durează mai mult si veti avea nevoie de mai putine sedinte.

Cat costa tratamentul BB Glow?

Costul procedurii BB Glow variaza intre 250-350 RON/ sedinta, in functie de numarul de sedinte necesare, de specialist, de zona in care se afla salonul de infrumusetare.

Ce trebuie sa retineti despre tratamentul de BB Glow

BB Glow, in general, este un tratament non-invaziv foarte sigur. Cu toate acestea BB Glowul este o procedura ce implica folosirea microacelor care patrund in piele si este crucial, sa parcurgeti un curs de specializare in prealabil livrarii serviciului de BB Glow in cabinetul dvs https://www.facebook.com/StartAcademy/posts/1522382291248616  iar pentru a parcurge tratamentul trebuie sa alegeti un tehnician specializat in tratamentul de BB Glow.

No make-up, No stress?

It’s time for BB GLOW!

Sunati ACUM!