Blog

Epilarea Definitiva- Afacerea Momentului!

Epilarea Definitiva- Afacerea Momentului!

Te gândești să-ți începi propriul business în sfera cosmetica focusat pe epilare definitiva sau te-ai decis sa-ți updatezi serviciile oferite în salonul tău cu cea mai solicitata procedura cosmetica EPILAREA DEFINITIVA?

PERFECT! FACI CEA MAI BUNA ALEGERE!

DE CE?

La o simpla analiza a cererilor din saloane și clinici de înfrumusețare un număr tot mai mare de cliente prefera epilarea definitiva, fie ca vorbim de LASER sau IPL (SHR/ SPL) în detrimentul procedurilor clasice de epilare: ceara, pasta de zahar, radiere, electroliza.

Aceasta alegere- EPILARE DEFINITIVA – are la baza numeroase avantaje atât pentru clienți cât și pentru cei ce au investita in acesta afacere.

Printre cele mai importante avantaje pentru client  putem enumera:

–        Rezultate înregistrate menținute pe termen îndelungat,  ulterior fiind nevoie de numai câteva ședințe de intretinere pentru o alta perioada de timp indelungata în care nu mai este nevoie de aplicarea altor proceduri de epilare.

–        Confortul maxim al clientului în timpul ședințelor de epilare, ședințe ce se pot desfășura, funcție de zona supusa epilării de la 10 mim (mustață) pana la 60- 80 mim (epilat total).

–        Îmbunatatirea aspectului pielii prin tratarea și prevenirea foliculitei si pseudofoliculitei, micșorarea porilor, uniformizarea culorii și îmbunătățirea elasticității pielii.

–        Tratarea pilozitatii excesive inclusiv situatia mai multor tije ale firului de par pe același canal pilosebaceu si pilozitatii anormale (hirsutism). Pentru hirsutism se recomanda inclusiv un control medical de specialitate pentru a conlucra în paralel, cosmetic și medical, dacă tratamentul medicului nu contravine cu tratamentul de epilare definitiva.

–        Actualele echipamentele de epilare definitiva sunt updatate ca si tehnologie sa lucreze indiferent de fototipul/ culoarea pielii si pe toate tipurile de fire de par, exceptie facand parul alb sau blond/ roscat foarte deschis la culoare si foarte foarte subtire.

Tendința PRO EPILARE DEFINITIVA o resimțim și noi, echipa Start Academy și este confirmata de numărul tot mai mare de elevi ce urmează Cursul de Specializare  în Epilare Definitiva LASER & IPL  https://bit.ly/2KxpPpF

Cursul de Epilare Definitiva este în portofoliu Start Academy din 2015. Dacă în primii ani acest curs se organiza trimestrial cu o medie de 3 elevi, în ultimii 2 ani jumate cursul se organizează lunar cu o medie de 5 elevi sau chiar în format individual (la cerere).

Solicitările în permanenta creștere pentru Cursul de  Epilare Definitiva sunt rezultatul cererilor tot mai mari pentru serviciile de epilare definitiva din saloanele si clinicile de infrumusetare. Astfel, centrele de înfrumusețare ce detin deja un echipament LASER de epilare definitiva sau un IPL, pe lângă alte aspecte le ce țin de marketing, prezentare, imagine salon, abordare client au realizat este extrem de important sa ai operatori instruiți la cel mai înalt nivel de calitate. Acest lucru se obține prin parcurgerea unui curs de specializare și nu a unui curs tehnic ce întra în obligația oricărui furnizor de echipament și aparatura cosmetica să-l ofere la livrare.

În cadrul Cursului de Epilare Definitiva marca Star Academy elevii vor înțelege ce înseamnă tehnologie LASER și IPL epilare definitiva, principiul de funcționare al echipamentelor de epilarea definitiva, noțiuni vitale despre anatomia și structura pielii și a firului de par, scheme de tratament și protocoale de lucru, recomandări și contraindicații, practica pe model uman cu ambele tipuri de tehnologii.

O specializare în fotoepilare pregătește operatorul sa răspundă oricăror întrebări și situații ridicate de  către clienți, sa ofere un tratament în condiții optime de funcționare echipament  epilare definitiva și condiții de maxima siguranță și randament pentru clienți.

Numai în acest fel business tău se departajeaza calitativ și se evidențiază prin profesionalism între saloanele ce ofera serviciul de epilare definitiva.

Mai mult decât specializare în sine, un factor decisiv în numărul tot mai mare de elevi ce parcurg acest Curs de Fotoepilare LASER & IPL îl reprezinta ACREDITAREA.

Acest lucru se datorează faptului ca școală Start Academy este una din cele 2 organizații ce au acreditare pe COSMETICA pe ultima varianta a standardului ocupațional al Cosmeticianului, standard unde este cuprinsa competenta de fotoepilare, standard revizuit și valabil din 2017 ( http://www.anc.edu.ro/uploads/SO/COSMETICIAN_1.pdf ). O  alta noutate a acestui standard și avantaj pentru elevi este faptul ca se poate accesa pe module.

Prin urmare, elevii ce accesează Cursul de Specializare în Epilare Definitiva LASER & IPL obțin CERTIFICAT DE ABSOLVIRE ACREDITAT DE ANC pe Modul 6- Epilare-COR Cosmetician 514201. Astfel, elevii noștri și angajațiii tai, nu numai ca învață și înțeleg pe deplin tot ce are legătură cu epilarea definitiva, dar vor lucra legal conform legislației în vigoare.

Deci, la o simpla enumerare a avantajelor investitorului in acesta afacere- epilare definitiva- putem începe cu:

–        Operator specializat în Epilare Definitiva LASER & IPL și acreditat pe Modul Epilare pentru prestarea serviciului de fotoepilare în legalitate.

–        Existenta pe piața din România a furnizorilor ce au în portofoliu mai multe tipuri de echipamente de epilare definitiva, la preturi variate ce se pot încadra în diferite bugete, furnizori ce oferă garantie ( https://www.lortec-medical.ro/epilare-definitiva-c-96.html ) service & mentenanță echipamentelor ce le furnizeaza (https://www.24fix.ro/ )

–        Modalitate de achiziție echipamente avantajoase pentru client: achiziție în rate sau accesarea diferitelor programe de finanțare nerambursabile. Sunt chiar si furnizori ce au programe de inchiriere echipamente ( https://inchiriaza-laser.ro/index.php?p=conditii-chirie / https://inchiriaza-ipl.ro/ )

–        Investiție financiara accesibila în echipament cu amortizare rapida și funcționarea pe profit prin prisma solicitărilor numeroase pentru serviciile de epilare definitiva la costuri foarte bune, cu costuri minime pentru consumabile

NU MAI STA PE GANDURI! NU RATA MOMENTUL!

FII PE VAL cu EPILAREA DEFINITIVA!

Start Academy te sustine sa deslusesti enigma epilarii definitive si a principiului de functionare al tehnologiilor de fotoepilare https://bit.ly/2YMcDpM

📱 0729 388 880 / 0770 815 659
📸 https://www.instagram.com/startacademy_international/
📧 office@cursuri-estetica.ro

Sunati ACUM!