Blog

STAYVE- brandul de produse nr. 1 in lume pentru tratamentul BB GLOW

Ce este nou, este de regula apreciat 😍 sau, dimpotriva, blamat 🤨.

Aceasta situatie o intalnim si in domeniul infrumusetarii, vizand o serie de servicii si tratamente de ultima generatie, nou aparute pe piata, cum sunt: epilarea definitiva, fototratamentele IPL, plasma pen, derma pen, hyaluron pen, bb glow, si lista poate continua.

Aprecierea vine din partea specialistilor in cosmetica si estetica ‘open minded’, cei care constientizeaza ca si domeniul lor de activitate este intr-o permenenta dezvoltare. Sunt acei specialisti care sunt determinati sa-si updateze permanent cunostintele si inevitabil serviciile oferite clientilor, cei care fac un ‘research’ aprodundat nu nu trag concluzii pripite dupa o opinie personala sau un feedback nefavorabil. Sunt acei profesionisti care gasesc intodeauna resurse materiale, dar foarte important si resurse intelectuale, de a se specializa in tratamentele ultra moderne. Sunt specialistii care se adapteaza trendului si cerintei clientilor, si constientizeaza ca numai printr-un ‘refresh’ si largirea portofoliului de servicii oferite clientilor pot creste profesional si financiar.

Aprecierea fata de tratamentele in voga vine garantat si din partea clientilor care gasesc in aceste tratamente raspunsul si solutiile la anumite probleme estetice cu care se confrunta, cum sunt: acneea, petele, vase sparte, pilozitate excesiva sau caderea si lipsa parului, riduri, surplus de piele, cicatrice, piele lipsita de fermitate, etc.

Discutiile controversate vis-a-vis de aceste tratamente sunt generate de cei ce isi impun singuri sau urmaresc ca induca altora limite in dezvoltatea profesionala si personala, prin exemple neprobare, experiente neconfirmate sau rezultate izolate nefavorabile si nedocumentate (fara sursa/ protocol de lucru si ingrijire post tratament/ tipologie client).

Un astfel tratament controversat poate fi considerat si tratamentul BB Glow.

Controversa si poate retinerea pentru acest tratament poate veni de la faptul ca tratamentul BB Glow este catalogat si confundat cu machiajul semipermanent.

Total gresit!

  • Diferentele majore intre tratamentul BB Glow si machiajul semipermanet la nivelul sprancenelor/ buzelor/ eyelinerului sau pigmentarii medicale la nivelul reconstructie areola mamara/ cicatrice/ vergeturi/ scalp sunt dictate de o serie de aspecte importante:

– se folosesc dispozitive de lucru si ace cu adancime de penetrare a pielii cu totul si cu totul diferite: in micropigmentare se folosesc aparate electrice de micropigmentare sau stiloul de microblading, cu ace specifice micropigmentarii si microbladingului, cu ajutorul carora pigmentii sunt introdusi in adancimea pielii, la limita dintre epiderm si derm. In cazul tratamentului cosmetic de BB Glow se folosec aparate tip derma pen cu principiu de functionare adaptat pentru introducerea produselor de BB Glow in mod secvential, in primul strat al pielii (epiderm).

 

– modul de executie al lucrarilor in dermopigmentare difera de modul de lucru pentru tratamentului de BB Glow.  Protocolul de lucru in cazul tratamentului de BB Glow este la fel de complex ca si protocolul dermopigmentarii, dar nu atat de riscant in sensul in care s-ar putea crea microleziuni sau microcicatrice, ori pigmentul sa fie aganc introdis in piele si sa se mentina chiar si la ordinul anilor.

– asa cum dispozitivele si acele sunt diferite, adancimea de introducere a substantelor in piele este diferita, protocoalele de lucru sunt diferite si adaptate special dermopigmentarii respectiv tratamentului de BB GLOW

– un alt aspect extrem de important ce diferentiaza total aceste doua proceduri o reprezinta produsele utilizate. In prima etapa a tratamentului de BB,  pielea trebuie pregatita, in sensul in care se utilizeaza produse special concepute tratamentului de mezoterapie pentru a trata anumite afectiuni sau neajunsuri pe care le intalnim la nivelul pielii. Ulterior acestei etape se folosesc serumuri cu pigmenti tip BB special conceputi tratamentului de BB Glow, serumuri fluide, cu textura usoara si lejer aborbabil de piele.

In micropigmentare se folosesc pigmenti speciali, cu particule cu masa molecula mai mare, concentrati,  pentru o retentie cat mai buna si cat mai lunga in piele.

Compozitia produselor utilizate in tratamentul de BB Glow este departe de a putea fi comparata cu pigmentii utilizati in micropigmentare.

Haideti sa analizam in detaliu gama de produse STAYVE–  brandul corean numarul 1 in lume pentru  tratamentul Stayve BB Glow:

Serumurile Stayve BB Glow sunt profesionale, unice, de productie coreeana, ce pot fi aplicate in diverse tratamente cosmetice de intretinere si infrumusetare. Serumurile Stayve sunt imbogatite cu extracte naturale de plante si vitamine pentru efect anti-imbatranire. Niacinamida si peptide sunt ingredientele eficiente din serumurile Stayve cu proprietati de estompare pete, uniformizare culoare naturala piele, pentru un efect de stralucire si luminozitate ten.

Ingredientul magic pentru serumurile Stayve BB Glow este pigmentul tip BB cu rol de uniformizare nuanta naturala piele, pentru un efect tip fond de ten “everyday natural makeup”.

Serumurile Booster Stayve MTS ofera rezultate semnificativ mai eficiente decat produsele obisnuite, folosite zilnic. Cu proprietati de albire si regenerare a pielii, atenueaza de asemenea problemele majore ale pielii fara a suprasolicita pielea.

Serumurile BB Stayve

Serumurile Stayve tip BB sunt disponibile in 5 nuante potrivite pentru 5 din cele 6 fototipuri piele, avand posibilitatea de a alege numarul de pigment BB functie nuanta pielii, nivelul de bronzare sau preferintele personale.

 

Nr. 1- Ser Stayve BB  “LIGHT”  – cea mai deschisa nuanta de pigment BB, ideala pentru persoanele cu tenul deschis (fototip 1)

Nr. 1-2- Ser Stayve  BB “LIGHT ROSE” – pigment de nuanta de bej cu ton roze. Ideal pentru persoanele cu tenul roze deschis. (fototip 2)

Nr. 2- Ser Stayve BB “MEDIUM” – pigment de nuanta medie, ideala pentru persoanele cu ten mediu (fototip 3)

Nr.  3 – Ser Stayve BB “DEEP” – ideal pentru tenul mai inchis, ton de piele bronz usor sau creol, recomandat celor cu fototip mediu  si mai inchis (fototip 4).

Nr.  3-2 – Ser Stayve BB “DEEP PLUS” – ideal pentru persoanele cu un ton inchis la culoare maro  si maro intens (mulatru) (fototip 5)

Serumurile MEZO Stayve

 

Aceste seumuri se aplica, pe langa etapa introdictiva in cadrul tratamentului BB GLOW, atat in mezoterapia clasica cu microneedling , mezoterapia virtuala, oxigenul hiperbaric, si chiar aplicare tip ‘home use’.

Ser Stayve AC STEM CELL GOLD  – ideal pentru persoanele cu acnee sau alte iritatii ale pielii, imbunatateste elasticitatea pielii, ofera beneficii anti-inflamatorii, anti-bacteriene, regenerative ale pielii si grabeste vindecarea ranilor.

Are o compozitie bogata de mai multe celule stem care ofera un efect de hidratare intensa. Extractul din Centella Asiatica are actiuni anti-acnee si antiinflamatoare care calmeaza si reduce acneea. Particule de aur  99,9%  pur confera efect de stralucire prin curatarea si purificarea tenului. Produsul are un impact imens asupra stimularii productiei de colagen si elastina.

Ser Stayve SALMON DNA GOLD – reduce ridurile si creste fermitatea pielii, are efecte regenerative, restructurante si antiinflamatorii ale pielii, lumineaza si uniformizeaza nuanta tenului si imbunatateste tonusul pielii.

Contine in principal un ADN care este obtinut din materialul seminal de somon. Contribuie la o hranire extraordinara a pielii, dar si la o mai buna vindecare a ranilor si accelereaza semnificativ regenerarea pielii. Contine, de asemenea, particule de aur pur (24K), ingredient ce sustine procesul de curatare al pielii, ceea ce imbunatateste efectul de luminozitate si stralucire al pielii.

Ser Stayve EGF PEPTIDE GOLD  – contine particule de aur cu puritate 99,9%, lumineaza tonul pielii, reduce aspectul ridurilor.

Este un ser antirid puternic imbogatit cu multe extracte de plante si niacinamida. Reface tirozinaza , un factor principal in procesul de productie a pigmentului melanic si lumineaza pielea terna, inchisa la culoare, pielea patata. Acesta reduce pierderile de apa la nivelul pielii, facand pielea mai elastica si bine hidratata. Patrunde usor în piele.

Ser Stayve WHITENING STEM CELL CULTURE  – imbunatateste elasticitatea, ajuta la netezirea si stralucirea pielii, reduce ridurile.

Contine componente ale mai multor plante si o varietate de ingrediente active, cum ar fi culturile de celule stem ale plantelor si niacinamida. Aceste ingrediente ajuta la reducerea ridurilor, imbunatatind structura si elasticitatea pielii.

Ser Stayve AQUA STEM CELL CULTURE – ofera hidratare profunda, actioneaza atat ca hidratant cat si ca emolient.

Hidrateaza pielea uscata prin diferitele extracte de plante  prezent in formula serului. Acidul hialuronic asigura umiditate profunda prin mentinerea umiditatii in piele, actionand atat ca hidratant cat si ca umectant.

Avantajele tratamentului BB Glow

  • Scopul tratamentului BB Glow este de a trata la nivel celular pielea, de a crea o luminozitate si de a uniformiza nuanta pielii.
  • Este un tratament concentrat si sigur pentru piele, care poate ajuta la reducerea aspectului de pistrui si tratarea imperfectiunilor pielii.
  • Tratamentul BB Glow, ca si mezoterapia cu microneedling, furnizeaza pielii seruri concentrate de substante active atat de benefice pielii, cu proprietati eficiente de luminozitate si anti-imbatranite care, aplicate cu un Dermapenul, patrund pana in stratul bazal al epidermei.
  • Folosirea sistemului MTS (Microneedle Therapy System) in cadrul tratamentului de BB Glow, stimuleaza producerea naturala de colagen, imbunatateste aspectul si textura pielii, diminueaza rapid aspectul ridurilor.
  • Accelereaza cresterea celulara a pielii, ceea ce face pielea mai sanatoasa si mai stralucitoare si reduce impactul imbatranirii celulelor pielii.
  • Tratamentul BB Glow imbunatateste aspectul pielii prin curatarea in profunzime a porilor si deblocarea porilor.
  • Tratamentul este extrem de bland si nedureros, oferit in conditii de siguranta si la preturi accesibile pentru client.

🆕 𝗖𝘂𝗿𝘀 𝗕𝗕 𝗚𝗟𝗢𝗪 𝗠𝗜𝗖𝗥𝗢𝗡𝗘𝗘𝗗𝗟𝗜𝗡𝗚
🌐 Start Academy #Bucuresti

Solicita INFO⤵️pentru 𝗨𝗥𝗠𝗔𝗧𝗢𝗔𝗥𝗘𝗔 𝗦𝗘𝗦𝗜𝗨𝗡𝗘 𝗗𝗘 𝗖𝗨𝗥𝗦❗️
Start Academy
+40 729 388 880 / +40 770 815 659
www.cursuri-estetica.ro
https://www.start-academy.org/
https://www.instagram.com/startacademy_international/
office@cursuri-estetica.ro

Pentru ACHIZITIE PRODUSE STAYVE BB GLOW INFO⤵️

https://www.semi-permanent.ro/bb-glow/page-2/

 

Sunati ACUM!