Curs Prenatal

prenatal
10
dec.

Masajul Prenatal este modul natural de a relaxa viitoarea mamica, de a-i reduce starea de anxietate emotionala, pentru ca aceasta sa poata privi cu entuziasm si responsabilitate atat sarcina, cat si evolutia si schimbarile corpului sau.

Masajul pentru gravide este o terapie cu un protocol mai complex deoarece combina tehnici din masajul somatic, drenajul limfatic terapeutic si reflexoterapie. MasterClass-ul oferit de Start Academy va ajuta terapeutul sa stabileasca si sa adapteze protocolul de lucru, tinand cont de luna de sarcina a gravidei vizate si de nevoile sale si ale corpului sau aflat intr-o schimbare continua, de recomandarile medicului, de anamneza facuta initial de terapeut si parteneriatul terapeut-pacienta, totul pentru a aduce multiple beneficii mamei si bebelusului!

Beneficiile masajului prenatal:

o   Reduce durerile de spate, gat si picioare

o   Reduce umflarea picioarelor si a mainilor

o   Imbunatateste circulatia sanguina

o   Echilibreaza tensiunea arteriala

o   Combate insomnia

o   Previne carceii

o   Asigura elasticitatea pielii si combate vergeturile

o   Reduce stresul

o   Relaxeaza musculatura

o   Scade presiunea perineala

o   Combate depresia

o   Are efect detoxifiant

o   Imbunatateste starea generala psiho-fizica

o   Imbunatateste postura corporala

o   Creste nivelul de energie

o   Imbunatateste functia placentei

o   Mareste transportul de substante nutritive si oxigen la fat

MasterClass-ul de Masaj prenatal are ca scop insusirea cunostintelor necesare pentru identificarea stazelor, edemelor, blocajelor tisulare si articulare, eliminarea starilor de stres fizic si psihic ale pacientei, armonizarea si intretinerea tesutului pielii si mentinerea unei mobilitati articulare.

In introducerea cursului, se vor preda si fundamenta notiunile teoretice si tehnicile folosite in efectuarea acestui tip de masaj. Orele de practica vor ocupa, dupa cum este si normal, mai bine de jumatate din totalul timpului alocat MasterClass-ului de Masaj Prenatal. Start Academy pune la dispozitia cursantilor modele in vederea exersarii noilor tehnici invatate.

Plan de curs

Timp: 2 zile

Curriculum este gol

Galerie poze

Contact

Trainer

Florentin Iancu
Formator acreditat Remodelare Corporala

Avand o pregatire inclusiv din sfera medicala pe partea de recuperare (kinetotarapie, fizioterapie, masaj medical) Trainerul in Remodelare Corporala- Florentin Iancu are o viziune larga ce cuprinde notiuni ce tin de anatomie corp uman, sistem muscular si limfatic, piele. Plecand de la proverbul latin ‘Mens sana in corpore sano’ Florentin Iancu sustine ca un operator complet este cel care pe langa aplicarea corecta a tratamentelor de remodelare si intretinere corporala, este pregatit si in masura sa recomande si un regim de viata sanatos prin sugestii avizate de nutritie & regim alimentar, activitati sportive potrivite ficarui tipologii de client.

Si cum sintagma ‘Mens sana in corpore sano’ este folosită pe scară largă în contexte sportive și educaționale pentru a exprima teoria că exercițiul fizic este o parte importantă sau esențială a bunăstării mentale și psihologice, in acelasi scop se poate extrapola faptul ca serviciile de remodelare corporala au o influenta pozitiva in starea de bine, fizica si spirituala, a clientilor.

200 €

Includes

  • 46 hours on-demand video
  • 16 Articles
  • 39 Supplemental Resources
  • Full lifetime access
  • Language: English
  • Certificate of Completion
Sunati ACUM!