Curs Prenatal

prenatal
10
dec.

Masajul Prenatal este modul natural de a relaxa viitoarea mamica, de a-i reduce starea de anxietate emotionala, pentru ca aceasta sa poata privi cu entuziasm si responsabilitate atat sarcina, cat si evolutia si schimbarile corpului sau.

Masajul pentru gravide este o terapie cu un protocol mai complex deoarece combina tehnici din masajul somatic, drenajul limfatic terapeutic si reflexoterapie. MasterClass-ul oferit de Start Academy va ajuta terapeutul sa stabileasca si sa adapteze protocolul de lucru, tinand cont de luna de sarcina a gravidei vizate si de nevoile sale si ale corpului sau aflat intr-o schimbare continua, de recomandarile medicului, de anamneza facuta initial de terapeut si parteneriatul terapeut-pacienta, totul pentru a aduce multiple beneficii mamei si bebelusului!

Beneficiile masajului prenatal:

o   Reduce durerile de spate, gat si picioare

o   Reduce umflarea picioarelor si a mainilor

o   Imbunatateste circulatia sanguina

o   Echilibreaza tensiunea arteriala

o   Combate insomnia

o   Previne carceii

o   Asigura elasticitatea pielii si combate vergeturile

o   Reduce stresul

o   Relaxeaza musculatura

o   Scade presiunea perineala

o   Combate depresia

o   Are efect detoxifiant

o   Imbunatateste starea generala psiho-fizica

o   Imbunatateste postura corporala

o   Creste nivelul de energie

o   Imbunatateste functia placentei

o   Mareste transportul de substante nutritive si oxigen la fat

MasterClass-ul de Masaj prenatal are ca scop insusirea cunostintelor necesare pentru identificarea stazelor, edemelor, blocajelor tisulare si articulare, eliminarea starilor de stres fizic si psihic ale pacientei, armonizarea si intretinerea tesutului pielii si mentinerea unei mobilitati articulare.

In introducerea cursului, se vor preda si fundamenta notiunile teoretice si tehnicile folosite in efectuarea acestui tip de masaj. Orele de practica vor ocupa, dupa cum este si normal, mai bine de jumatate din totalul timpului alocat MasterClass-ului de Masaj Prenatal. Start Academy pune la dispozitia cursantilor modele in vederea exersarii noilor tehnici invatate.

Plan de curs

Timp: 2 zile

Curriculum este gol

Galerie poze

Contact

Trainer

Andreea Tudor
Formator acreditat Cosmetica

Sunt formatori cu reale abilitati didactice pentru transmiterea informatiilor pe care le detin la nivelul de intelegere a fiecarui cursant si formatori atrasi in mod deosebit de partea practica a meseriei.

Andreea Tudor- Trainer Start Academy pe gama tehnologiilor si tratamentelor cosmetice, se remarca prin vasta experienta de cosmeticiana avand de foarte multi ani propriul bussines in acest domeniu iar instruirea psihopedagogica asigurate de academie i-au completat deprinderile practice de cosmetician cu afinitati de pedagog.

In cadrul cursurilor Start Academy sustinute de catre Andreea Tudor elevii isi deprind rapid indemanarea si priceperea necesara pentru a incepe sa activezi in domeniul cosmeticii si, fiind adepta ‘practica este mama invataturii’, trainerul nostru considera ca tine de fiecare profesionist in parte sa-si dezvolte, perfectioneze si personalizeze tehnicile de tratamente cosmetice aplicate.

200 €

Includes

  • 46 hours on-demand video
  • 16 Articles
  • 39 Supplemental Resources
  • Full lifetime access
  • Language: English
  • Certificate of Completion
Sunati ACUM!