Curs Reflexogen

reflexogen
10
dec.

Reflexoterapia este o stiinta foarte veche, folosita pentru tratarea, diagnosticarea si prevenirea diverselor afectiuni.

Reflexoterapia actioneaza asemanator cu acupunctura, numai ca in loc de ace se foloseste apasarea unor puncte reflexogene specifice, apasare care stimuleaza zone specifice din organism. Organele si sistemele corpului uman sunt interconectate intre ele si au, in acelasi timp, legaturi vasculare nervoase si energetice directe cu zonele corespunzatoare reflexogene. Astfel, reflexoterapia se poate defini ca tratamentul prin masaj al punctelor reflexe diagnosticate ca fiind sensibile.

Prin reflexoterapie se deblocheaza si elimina acumularile de toxine din organism. Depunerile toxice sunt considerate in masajul reflexogen drept principala cauza a imbolnavirilor curente. Putem spune ca depunerile de toxine in zonele reflexogene, ne arata o defectuoasa functionare a organului aflat in coespondenta si nu invers.

Scopul acestui curs urmareste:

o   Reflexdiagnosticul – constatarea si reperarea corecta a punctelor sensibile sau dureroase din zonele reflexogene;

o   Diagnosticarea corecta folosind proiectiile din talpi si din palme, dialogand in permanenta cu pacientul;

o   Anamneza – studiu de caz, comunicarea dintre terapeut si pacient;

o   Deprinderea corecta a tehnicilor de masaj reflexogen.

Start Academy recomanda CURSUL DE MASAJ REFLEXOGEN pentru toti esteticienii care isi doresc o specializare avantajoasa. Durata cursului este de doua zile, timp in care, in prima zi, se vor expune notiunile teoretice si se va incepe sesiunea de practica, urmand ca a doua zi sa fie dedicata integral exercitiului practic.

Plan de curs

Timp: 2 zile

Curriculum este gol

Galerie poze

Contact

Trainer

Florentin Iancu
Formator acreditat Remodelare Corporala

Avand o pregatire inclusiv din sfera medicala pe partea de recuperare (kinetotarapie, fizioterapie, masaj medical) Trainerul in Remodelare Corporala- Florentin Iancu are o viziune larga ce cuprinde notiuni ce tin de anatomie corp uman, sistem muscular si limfatic, piele. Plecand de la proverbul latin ‘Mens sana in corpore sano’ Florentin Iancu sustine ca un operator complet este cel care pe langa aplicarea corecta a tratamentelor de remodelare si intretinere corporala, este pregatit si in masura sa recomande si un regim de viata sanatos prin sugestii avizate de nutritie & regim alimentar, activitati sportive potrivite ficarui tipologii de client.

Si cum sintagma ‘Mens sana in corpore sano’ este folosită pe scară largă în contexte sportive și educaționale pentru a exprima teoria că exercițiul fizic este o parte importantă sau esențială a bunăstării mentale și psihologice, in acelasi scop se poate extrapola faptul ca serviciile de remodelare corporala au o influenta pozitiva in starea de bine, fizica si spirituala, a clientilor.

240 €

Includes

  • 46 hours on-demand video
  • 16 Articles
  • 39 Supplemental Resources
  • Full lifetime access
  • Language: English
  • Certificate of Completion
Sunati ACUM!