Curs Reflexogen

reflexogen
10
dec.

Reflexoterapia este o stiinta foarte veche, folosita pentru tratarea, diagnosticarea si prevenirea diverselor afectiuni.

Reflexoterapia actioneaza asemanator cu acupunctura, numai ca in loc de ace se foloseste apasarea unor puncte reflexogene specifice, apasare care stimuleaza zone specifice din organism. Organele si sistemele corpului uman sunt interconectate intre ele si au, in acelasi timp, legaturi vasculare nervoase si energetice directe cu zonele corespunzatoare reflexogene. Astfel, reflexoterapia se poate defini ca tratamentul prin masaj al punctelor reflexe diagnosticate ca fiind sensibile.

Prin reflexoterapie se deblocheaza si elimina acumularile de toxine din organism. Depunerile toxice sunt considerate in masajul reflexogen drept principala cauza a imbolnavirilor curente. Putem spune ca depunerile de toxine in zonele reflexogene, ne arata o defectuoasa functionare a organului aflat in coespondenta si nu invers.

Scopul acestui curs urmareste:

o   Reflexdiagnosticul – constatarea si reperarea corecta a punctelor sensibile sau dureroase din zonele reflexogene;

o   Diagnosticarea corecta folosind proiectiile din talpi si din palme, dialogand in permanenta cu pacientul;

o   Anamneza – studiu de caz, comunicarea dintre terapeut si pacient;

o   Deprinderea corecta a tehnicilor de masaj reflexogen.

Start Academy recomanda CURSUL DE MASAJ REFLEXOGEN pentru toti esteticienii care isi doresc o specializare avantajoasa. Durata cursului este de doua zile, timp in care, in prima zi, se vor expune notiunile teoretice si se va incepe sesiunea de practica, urmand ca a doua zi sa fie dedicata integral exercitiului practic.

Plan de curs

Timp: 2 zile

Curriculum este gol

Galerie poze

Contact

Trainer

Andreea Tudor
Formator acreditat Cosmetica

Sunt formatori cu reale abilitati didactice pentru transmiterea informatiilor pe care le detin la nivelul de intelegere a fiecarui cursant si formatori atrasi in mod deosebit de partea practica a meseriei.

Andreea Tudor- Trainer Start Academy pe gama tehnologiilor si tratamentelor cosmetice, se remarca prin vasta experienta de cosmeticiana avand de foarte multi ani propriul bussines in acest domeniu iar instruirea psihopedagogica asigurate de academie i-au completat deprinderile practice de cosmetician cu afinitati de pedagog.

In cadrul cursurilor Start Academy sustinute de catre Andreea Tudor elevii isi deprind rapid indemanarea si priceperea necesara pentru a incepe sa activezi in domeniul cosmeticii si, fiind adepta ‘practica este mama invataturii’, trainerul nostru considera ca tine de fiecare profesionist in parte sa-si dezvolte, perfectioneze si personalizeze tehnicile de tratamente cosmetice aplicate.

240 €

Includes

  • 46 hours on-demand video
  • 16 Articles
  • 39 Supplemental Resources
  • Full lifetime access
  • Language: English
  • Certificate of Completion
Sunati ACUM!