Curs Ashiatsu

ashiatsu2
10
dec.

Ashiatsu este o forma de terapie care promoveaza diferite sisteme si care combina tehnici diverse din diferite scoli, genuri de masaj din Japonia, China, India si Thailanda.

In japoneza, “Ashi” inseamna picior, iar “Atsu” inseamna presiune.

Se foloseste presiunea piciorului pe toata durata masajului si se trateaza grupele musculare profunde ale spatelui, picioarelor, umerilor, bratelor, folosind forta gravitationala si combinand proceduri, tehnici din diferite stiluri preponderent terapeutice cu miscari centripete longitudinale, simetrice si asimetrice, circulare, pentru a crea o schimbare structurala a tesutul profund adanc cat si a leziunilor tesuturilor moi cronice.

Ashiatsu este un masaj terapeutic recomandat pentru:

o   durerea cronica de spate, membre inferioare, superioare;

o   scolioza, cifoza, sciatica, hernie de disc;

o   persoanele care au nevoie de un masaj profund si relaxant.

MasterClass-ul de Masaj Ashiatsu marca Start Academy este recomandat tuturor esteticienilor si maseurilor care doresc sa isi extinda aria de cunostinte si tehnici in domeniul masajului. Durata cursului este de doua zile, timp in care, in prima zi, se vor expune notiunile teoretice si se va incepe sesiunea de practica, urmand ca a doua zi sa fie dedicata integral exercitiului practic.

Plan de curs

Timp: 2 zile

Curriculum este gol

Galerie poze

Contact

Trainer

Andreea Tudor
Formator acreditat Cosmetica

Sunt formatori cu reale abilitati didactice pentru transmiterea informatiilor pe care le detin la nivelul de intelegere a fiecarui cursant si formatori atrasi in mod deosebit de partea practica a meseriei.

Andreea Tudor- Trainer Start Academy pe gama tehnologiilor si tratamentelor cosmetice, se remarca prin vasta experienta de cosmeticiana avand de foarte multi ani propriul bussines in acest domeniu iar instruirea psihopedagogica asigurate de academie i-au completat deprinderile practice de cosmetician cu afinitati de pedagog.

In cadrul cursurilor Start Academy sustinute de catre Andreea Tudor elevii isi deprind rapid indemanarea si priceperea necesara pentru a incepe sa activezi in domeniul cosmeticii si, fiind adepta ‘practica este mama invataturii’, trainerul nostru considera ca tine de fiecare profesionist in parte sa-si dezvolte, perfectioneze si personalizeze tehnicile de tratamente cosmetice aplicate.

200 €

Includes

  • 46 hours on-demand video
  • 16 Articles
  • 39 Supplemental Resources
  • Full lifetime access
  • Language: English
  • Certificate of Completion
Sunati ACUM!