Curs Ashiatsu

ashiatsu2
10
dec.

Ashiatsu este o forma de terapie care promoveaza diferite sisteme si care combina tehnici diverse din diferite scoli, genuri de masaj din Japonia, China, India si Thailanda.

In japoneza, “Ashi” inseamna picior, iar “Atsu” inseamna presiune.

Se foloseste presiunea piciorului pe toata durata masajului si se trateaza grupele musculare profunde ale spatelui, picioarelor, umerilor, bratelor, folosind forta gravitationala si combinand proceduri, tehnici din diferite stiluri preponderent terapeutice cu miscari centripete longitudinale, simetrice si asimetrice, circulare, pentru a crea o schimbare structurala a tesutul profund adanc cat si a leziunilor tesuturilor moi cronice.

Ashiatsu este un masaj terapeutic recomandat pentru:

o   durerea cronica de spate, membre inferioare, superioare;

o   scolioza, cifoza, sciatica, hernie de disc;

o   persoanele care au nevoie de un masaj profund si relaxant.

MasterClass-ul de Masaj Ashiatsu marca Start Academy este recomandat tuturor esteticienilor si maseurilor care doresc sa isi extinda aria de cunostinte si tehnici in domeniul masajului. Durata cursului este de doua zile, timp in care, in prima zi, se vor expune notiunile teoretice si se va incepe sesiunea de practica, urmand ca a doua zi sa fie dedicata integral exercitiului practic.

Plan de curs

Timp: 2 zile

Curriculum este gol

Galerie poze

Contact

Trainer

Florentin Iancu
Formator acreditat Remodelare Corporala

Avand o pregatire inclusiv din sfera medicala pe partea de recuperare (kinetotarapie, fizioterapie, masaj medical) Trainerul in Remodelare Corporala- Florentin Iancu are o viziune larga ce cuprinde notiuni ce tin de anatomie corp uman, sistem muscular si limfatic, piele. Plecand de la proverbul latin ‘Mens sana in corpore sano’ Florentin Iancu sustine ca un operator complet este cel care pe langa aplicarea corecta a tratamentelor de remodelare si intretinere corporala, este pregatit si in masura sa recomande si un regim de viata sanatos prin sugestii avizate de nutritie & regim alimentar, activitati sportive potrivite ficarui tipologii de client.

Si cum sintagma ‘Mens sana in corpore sano’ este folosită pe scară largă în contexte sportive și educaționale pentru a exprima teoria că exercițiul fizic este o parte importantă sau esențială a bunăstării mentale și psihologice, in acelasi scop se poate extrapola faptul ca serviciile de remodelare corporala au o influenta pozitiva in starea de bine, fizica si spirituala, a clientilor.

200 €

Includes

  • 46 hours on-demand video
  • 16 Articles
  • 39 Supplemental Resources
  • Full lifetime access
  • Language: English
  • Certificate of Completion
Sunati ACUM!