Blog

Detoxifiere

Vanam miracole la tot pasul pentru a ne infrumuseta; De ce?

In tot spectrul serviciilor de estetica faciala si corporala se promoveaza tot felul de terapii virtuale si corporale(mezoterapie, criolipoliza, radiofrecventa, cavitatie drenaj limfatic etc).
Omitem cea mai importanta veriga initiala a tratamentului estetic si anume detoxifierea organismului care trebuie facuta atat fizic cat si mental;
Din protocolul echipei de tratament nu trebuie sa lipseasca doctorul nutritionist, pentru a ne educa sa ne hranim sanatos si a viza tratamentul de detoxifiere;
Detoxifierea organismului este un termen la modă.
Pentru unele persoane, detoxiefierea organismului înseamnă consumul unui juice de curăţare, care in realitate daca este cumparat de hipermarket poate fi aditivat cu mult zahar si nelipsitele “E-uri”.
Corpul este capabill să se cureţe singur, daca facem sport regulat, avem o dieta corespunzatoare si un stil de viata sanatos.
Toate acestea reduc incidenta de aparitie a numeroase probleme de sanatate, cum ar fi oboseala cronica, imunitatea scazuta, alergiile, durerile de cap, scaderea capacitatii de concentrare sau alergiile pielii.
Detoxifierea poate fi facuta atat prin medicina alopata, cat si cea alternativa si ar trebui sa vizeze functiile importante ale corpului si anume :
– respiratorie, renala, hepatica, absortia, secretia si evacuarea la nivelul colonului etc
De exempu: Colonul nu poate absorbi mai mult de 2-3 litri de apa pe zi. Pentru consistenta normala, se resoarbe 86% din apa existenta in colon. Mici variatii de procent pot schimba consistenta scaunului: 88% apa resorbita − scaunul devine prea tare, 82% apa resorbita − scaunul devine prea fluid.
O dieta atenta personalizata ar trebui facuta pentru mamicile, care alapteaza, stim ca ele isi doresc sa revina foarte rapid la silueta anterioara si se agata de toate banner-ele din piata ce promoveaza servicile de estetica.
Sa rezumam, pentru a-ti face un tratament de estetica corporala sau faciala, consultati va rog un medic nutritionist, dermatolog, estetician, fizioterapeut pentru a-ti contura propriul tratament, nu intra in piata serviciilor legat la ochi.
Toti terapeutii din lume lucreaza in echipa cu medici, deoarece fisa personala de tratament consimte avizul medical si procedurile de lucru.
In concluzie citeste, cerceteaza si apoi treci la fapte va doresc sa fiti frumosi.

O zi frumoasa va doresc tuturor!

 

Sunati ACUM!