Blog

Cum raspundem clientelor la intrebarile legate de epilarea definitiva?

Prima data tehnologia moderna de indepartare a firelor de par folosind lumina intens pulsata (IPL) a aparut in 1990 si de atunci nicio alta inventie nu a putut sa ii depaseasca performantele. Pe parcursul anilor, procedura a fost imbunatatita si adusa la cel mai inalt nivel. Astfel, cererea pentru aceasta metoda de epilare a crescut gradual si cele mai multe femei se declara incantate de rezultat. Deci, avem parte de un feedback pozitiv si totusi apar vesnicile intrebari venite din randul clientelor.
Prima intrebare din aceasta serie ar fi „cat de definitiva este epilarea definitiva?“. Desi suna nepotrivit, fix in aceasta maniera este exprimata curiozitatea celor care doresc sa apeleze la procedura cu IPL pentru a scapa de firele de par nedorite. Un raspuns indicat este acela care ofera si o explicatie. Epilarea definitiva se mai numeste si epilare de lunga durata. In acest mod clienta va afla imediat ca in urma tratamentului vor disparea aproximativ 90% din firele de par.

„De cate sedinte este nevoie?“ este o alta intrebare pe care nu o ocoleste niciun potential client. Esteticianul raspunde de fiecare data din reflex „depinde de cat este nevoie“. Aceasta informatie corecta nu satisface curiozitatea celui care e dispus sa apeleze la epilarea definitiva, acesta dorind sa auda un numar exact de sedinte. De regula sunt necesare intre opt si zece interventii.
Procedura nu poate fi repetata imediat, fara a lasa un timp necesar cresterii radacinilor firelor de par, de aceea sedintele sunt programate la un interval de 4-6 saptamani. Indiferent de dorinta clientului, perioada de executie trebuie respectata, iar acest lucru trebuie expus clar.

Uneori se intampla sa auzim si intrebari legate de aspectul pielii si ne ducem imediat cu gandul la contraindicatiile specifice epilarii definitive. Pielea bronzata nu este predispusa niciunui pericol daca sufera tratamentul cu IPL, dar efectele acestuia sunt minime. Motivul este unul simplu, cea mai mare parte din IPL va fi absorbita de melanina stimulata de piele si nu de cea vizata , cea a firului de par.
Ce ne facem cu parul blond? Aceasta este o problema generala deoarece un lucru este sigur, IPL nu actioneaza asupra firului de par blond deoarece acesta prezinta un nivel scazut de melanina.

In concluzie, epilarea definitiva ramane o procedura extrem de eficienta, nedureroasa si realizabila in timp. Astfel orice intrebare venita din randul celor interesati de aceasta metoda poate primi raspuns tinand cont de cele trei caracteristici.

Sunati ACUM!