Curs Acreditat Indepartare Tatuaje

curs-acred-inde
10
dec.

Curs acreditat de Indepartare a tatuajelor prin doua metode: L.A.S.E.R. & CHIMIC.

Trainerii îţi deschid drumul către o nouă specializare avantajoasă pentru tine: ÎNDEPĂRTAREA & CORECȚIA tatuajelor cosmetice şi corporale.

Ce îți oferim:
Diplomă acreditate, eliberată de Ministerul Muncii şi Ministerul Educației, valabilă la nivel national şi international! Vei avea parte de un suport de curs complet şi în permanenţă actualizat + fişa de evaluare a clientului + fişa de consimţământ a clientului. Nu uitam sa oferim si un Kit cu 1 SOLUȚIE de îndepărtare.

Practica pe modele umane, asigurate de Academie, sub îndrumarea şi atenta supraveghere a trainerilor

Materiale şi produse necesare asigurate de Start Academy pe întreaga durată a cursului

Susținere şi consiliere online nelimitate din partea trainerilor după încheierea cursului!

Plan de curs

Timp: 2 zile
 • Clasificarea tatuajelor - caracteristici şi particularități  0/0

  No items in this section

 • Anatomia pielii  0/0

  No items in this section

 • Compararea diferitelor metode de îndepărtare a tatuajelor  0/0

  No items in this section

 •  Tipuri de L.A.S.E.R.  0/0

  No items in this section

 • Clasificare soluții chimice după compoziție  0/0

  No items in this section

 • Compararea diferitelor soluții chimice de îndepărtare a tatuajelor  0/0

  No items in this section

 • Sunt vizate 6 SOLUȚII de la furnizori diferiți  0/0

  No items in this section

 • Noțiuni despre LUMINĂ  0/0

  No items in this section

 • Necesar şi produse specifice  0/0

  No items in this section

 • Protocol de lucru L.A.S.E.R.  0/0

  No items in this section

 • Protocol de lucru soluție  0/0

  No items in this section

 • Tehnica de lucru  0/0

  No items in this section

Galerie poze

Contact

Trainer

Mihaela Trofin

Dupa ce a urmat cursuri universitare in domeniul politehnic, Tehnic Trainerul nostru Mihaela Trofin a fost atrasa si i-a fost extrem de usor sa inteleaga in primul rand partea de tehnologie, principiile de functionare, setarea parametrilor corecti, scheme de tratament, etc. pentru tehnologiile si implicit echipamentele folosite cosmetica, in remodelare corporala, estetica faciala si parte din aparatele folosite in spectrul dermopigmentare.

Pentru o pregatire completa si in concordanta cu cerintele legislatiei din domeniu, urmand cursuri de perfectionare in cosmetica, Mihaela Trofin este Trainer Acreditat pe Tehnologia LASER si IPL in Epilare Definitiva, Fototraramente, Radiofrecventa faciala si corporala, Tehnologia LASER Nd:YAG pentru Indepartarea si Corectia Tatuajelor faciale si corporale, permanente si semipermanente, Tratament cosmetic Carbon Peel.

In cadrul cursurilor pe care le sustine la Start Academy- Indepartare & Corectie Tatuaje Prin Tehnologia LASER Nd:YAG, Epilare Definitiva LASER & IPL si alte specializari adiacente acestor cursuri acreditate de formare profesionala- TehnoTrainerul Mihaela Trofin imbina cu succes Modulul de Teorie cu informatii esentiale de tehnologie, notiuni ce tin de structura si anatomia pielii si a firului de par, interactiunea tehnologie la nivel de piele, fire de par, pigment tatuaj, etc. cu Modulul de Practica pe modele umane unde se exemplifica protocoale de lucru, setare de parametrii corecti in corelatie cu tipologia de client, scheme de tratament.

In concluzie, dupa parcurgerea acestor cursuri elevii Start Academy vor sti care sunt elementele si aspectele esentiale ce fac diferenta intre echipamente, vor sti sa citeasca si sa interpreteze o fisa tehnica a unui aparat, sa-si personalizeze tratamentul functie de echipamentul pe care operatorii il au deja sau urmeaza sa-l achizitionaze pentru a oferi servicii de calitate cu rezultate optime cu asteptarile clientilor.

100.00 lei
Sunati ACUM!