Curs Acreditat Indepartare Tatuaje

curs-acred-inde
10
dec.

Cursul Acreditat de INDEPARTARE si CORECTIE a Tatuajelor prin TEHNOLOGIA L.A.S.E.R.+ METODA CHIMICA se poate desfasura in format de grup restrans sau in format individual (oferta personalizata).

Cursul dureaza 2 zile, aproximativ 7 ore/zi si include atat module de TEORIE, cu informatii vaste si complete pentru ambele metode, cat si sesiuni de PRACTICA pe modele umane asigurate de Start Academy  unde sunt vizate atat tatuaje corporale cat si cosmetice.

Una dintre zile este este dedicata Tehnologiei LASER iar cealalta zi  este rezervata pentru Metodei CHIMICE (Non-LASER).


Ce iti mai oferim?

 • Studii de caz
 • Profesori experimentati si alocati pentru fiecare specializare in parte
 • Suport de curs in format electronic complet şi în permanenţă actualizat + fişa de evaluare a clientului + fişa de consimţământ a clientului + listă medicamente contraindicate
 • Practică pe MODELE UMANE, sub îndrumarea şi atenta supraveghere a trainerilor, cu echipament profesional de ultima generatie L.A.S.E.R. Nd;YAG D-Light pentru corectia si indepartarea tatuajelor cosmetice sau corporale, pus la dispozitia elevilor Start Academy de catre colaboratorii nostri, compania L’Ortec Medical (www.lortec-medical.ro) respectiv aparate de micropigmentare asigurate de Visagistik Professional (https://www.semi-permanent.ro/ )
 • Se asigura modele umane, atat pentru tatuajele corporale cat si facial, astfel incat fiecare elev sa lucreze suficient de mult si in egala masura cu ceilalti colegii de la curs.
 • Modelele sunt asigurate de catre academie, atat pentru tehnologia LASER NdYAG cat si pentru metoda chimica. Insa, la solicitarea elevilor si cu confirmarea specialistilor in indepartarea tatuajelor, elevii pot efectua tratamentul in cadrul modului de practica, sub supravecherea trainerului, pe modelul propriu avand astfel avantajul de a urmarii îndeaproape procesul de eliminare a tatuajului
  Materiale şi produse necesare asigurate de Start Academy pe întreaga durată a cursului
 • Susținere şi consiliere online NELIMITATA din partea trainerilor după încheierea cursului!
 • Certificate de absolvire marca Start Academy pentru pentru fiecare specializare in parte
 • DIPLOMĂ ACREDITATĂ de catre Ministerul Muncii şi Ministerul Educației!

Cum se obtine diploma acreditata:

DIPLOMA ACREDITATA de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si eliberata prin Agentia Nationala de Calificari (ANC), diploma acreditata recunoscuta pe intreg teritoriul Uniunii Europene si in statele semnatare ale Conventiei de la Haga cu care România are încheiate tratate sau acorduri privind recunoasterea reciproca a actelor, se acorda conform COR COSMETICIAN 514201 numai dupa parcurgerea specializarilor specificate in modulul IV ‘’Infrumusetarea genelor, sprancenelor si buzelor ‘’ unde au fost introduse si competentele moderne de indepartare/ stergere/ eliminare tatuaje prin TEHNOLOGIA LASER Nd:YAG  cat si indepartarea tatuajelor prin METODA CHIMICA (solutie chimica)

Sesiunile de examinare cu comisia ANC se vor organiza in Bucuresti  la o data ulterior stabilita absolvirii cursului si anuntata din timp elevilor. Detalii suplimentare in ceea ce priveste examinarea se transmit in timpul cursului sau ulterior finalizarii cursului functie de directivele ANC-ului si academiei.

Acte necesare validarii dosarului in vederea obtinerii diplomei acreditate sunt urmatoarele:

 1. Copie carte de identitate;
 2. Copie certificat de nastere;
 3. Copie certificat casatorie/ divort (daca este cazul);
 4. Copie diploma dupa ultima unitate de invatamant absolvita (minim 12 clase, nu este obligatorie diploma de bacalaureat);
 5. Adeverinta de la medic care sa ateste faptul ca eleva este apta din punct de vedere medical pentru a efectua cursul

Start Academy îţi deschide drumul către o nouă specializare avantajoasă pentru tine: ÎNDEPĂRTAREA & CORECȚIA tatuajelor COSMETICE şi CORPORALE prin Tehnologie LASER Nd:YAG  şi prin Metoda CHIMICĂ  pentru a le oferi clienților tăi cele mai eficiente şi rapide soluții existente, servicii personalizate executate CORECT.

SPECIMEN DIPLOMA

Plan de curs

Timp: 2 zile
 • Clasificarea tatuajelor - caracteristici şi particularități  0/0

  No items in this section

 • Anatomia pielii  0/0

  No items in this section

 • Compararea diferitelor metode de îndepărtare a tatuajelor  0/0

  No items in this section

 •  Tipuri de L.A.S.E.R.  0/0

  No items in this section

 • Clasificare soluții chimice după compoziție  0/0

  No items in this section

 • Compararea diferitelor soluții chimice de îndepărtare a tatuajelor  0/0

  No items in this section

 • Sunt vizate 6 SOLUȚII de la furnizori diferiți  0/0

  No items in this section

 • Noțiuni despre LUMINĂ  0/0

  No items in this section

 • Necesar şi produse specifice  0/0

  No items in this section

 • Protocol de lucru L.A.S.E.R.  0/0

  No items in this section

 • Protocol de lucru soluție  0/0

  No items in this section

 • Tehnica de lucru  0/0

  No items in this section

Galerie poze

Contact

Trainer

Mihaela Trofin

Dupa ce a urmat cursuri universitare in domeniul politehnic, Tehnic Trainerul nostru Mihaela Trofin a fost atrasa si i-a fost extrem de usor sa inteleaga in primul rand partea de tehnologie, principiile de functionare, setarea parametrilor corecti, scheme de tratament, etc. pentru tehnologiile si implicit echipamentele folosite cosmetica, in remodelare corporala, estetica faciala si parte din aparatele folosite in spectrul dermopigmentare.

Pentru o pregatire completa si in concordanta cu cerintele legislatiei din domeniu, urmand cursuri de perfectionare in cosmetica, Mihaela Trofin este Trainer Acreditat pe Tehnologia LASER si IPL in Epilare Definitiva, Fototraramente, Radiofrecventa faciala si corporala, Tehnologia LASER Nd:YAG pentru Indepartarea si Corectia Tatuajelor faciale si corporale, permanente si semipermanente, Tratament cosmetic Carbon Peel.

In cadrul cursurilor pe care le sustine la Start Academy- Indepartare & Corectie Tatuaje Prin Tehnologia LASER Nd:YAG, Epilare Definitiva LASER & IPL si alte specializari adiacente acestor cursuri acreditate de formare profesionala- TehnoTrainerul Mihaela Trofin imbina cu succes Modulul de Teorie cu informatii esentiale de tehnologie, notiuni ce tin de structura si anatomia pielii si a firului de par, interactiunea tehnologie la nivel de piele, fire de par, pigment tatuaj, etc. cu Modulul de Practica pe modele umane unde se exemplifica protocoale de lucru, setare de parametrii corecti in corelatie cu tipologia de client, scheme de tratament.

In concluzie, dupa parcurgerea acestor cursuri elevii Start Academy vor sti care sunt elementele si aspectele esentiale ce fac diferenta intre echipamente, vor sti sa citeasca si sa interpreteze o fisa tehnica a unui aparat, sa-si personalizeze tratamentul functie de echipamentul pe care operatorii il au deja sau urmeaza sa-l achizitionaze pentru a oferi servicii de calitate cu rezultate optime cu asteptarile clientilor.

700 €
Call Now ButtonSunati ACUM!
×