Curs Acreditat Epilare Definitiva

epilare-definitiva-againnn
10
dec.

Prima zi de curs vizeaza prezentarea tuturor informatiilor teoretice legate de tehnologiile LASER si IPL si procedura de epilare definitiva prin aceste tehnologii, iar a doua zi de curs este dedicata aplicarii cunostintelor teoretice accumulate, prin practica directa pe modele umane.

Astfel, in cadrul cursului, elevii beneficiaza  atat de modulul de TEORIE (pe baza manualului de training, fise si planse didactice), cat si de PRACTICA pe modele umane, asigurate de catre Start Academy.

DIPLOMA ACREDITATA de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si eliberata prin Agentia Nationala de Calificari (ANC), diploma acreditata recunoscuta pe intreg teritoriul Uniunii Europene si in statele semnatare ale Conventiei de la Haga cu care România are încheiate tratate sau acorduri privind recunoasterea reciproca a actelor, se acorda pentru parcurgerea specializarilor specificate in modulul VI din COR 514201 in ceea ce priveste Epilarea.

Sesiunile de examinare se vor organiza in Bucuresti  (momentan), la o data ulterior stabilita absolvirii cursului.

Detalii suplimentare in ceea ce priveste exeminarea se transmit in timpul cursului sau ulterior fianlizarii cursului functie de directivele ANC.

Plan de curs

Timp: 2 zile
 • Istoria tehnologiilor  0/0

  No items in this section

 • Echipamente non ablative  0/0

  No items in this section

 • Termeni generali in I.P.L. si L.A.S.E.R.  0/0

  No items in this section

 • Lumina Intens Pulsata  0/0

  No items in this section

 • L.A.S.E.R.  0/0

  No items in this section

 • Anatomia pielii  0/0

  No items in this section

 • Firul de par  0/0

  No items in this section

 • Protocol de lucru  0/0

  No items in this section

 • Practica pe modele umane  0/0

  No items in this section

Galerie poze

Contact

Trainer

Mihaela Trofin

Dupa ce a urmat cursuri universitare in domeniul politehnic, Tehnic Trainerul nostru Mihaela Trofin a fost atrasa si i-a fost extrem de usor sa inteleaga in primul rand partea de tehnologie, principiile de functionare, setarea parametrilor corecti, scheme de tratament, etc. pentru tehnologiile si implicit echipamentele folosite cosmetica, in remodelare corporala, estetica faciala si parte din aparatele folosite in spectrul dermopigmentare.

Pentru o pregatire completa si in concordanta cu cerintele legislatiei din domeniu, urmand cursuri de perfectionare in cosmetica, Mihaela Trofin este Trainer Acreditat pe Tehnologia LASER si IPL in Epilare Definitiva, Fototraramente, Radiofrecventa faciala si corporala, Tehnologia LASER Nd:YAG pentru Indepartarea si Corectia Tatuajelor faciale si corporale, permanente si semipermanente, Tratament cosmetic Carbon Peel.

In cadrul cursurilor pe care le sustine la Start Academy- Indepartare & Corectie Tatuaje Prin Tehnologia LASER Nd:YAG, Epilare Definitiva LASER & IPL si alte specializari adiacente acestor cursuri acreditate de formare profesionala- TehnoTrainerul Mihaela Trofin imbina cu succes Modulul de Teorie cu informatii esentiale de tehnologie, notiuni ce tin de structura si anatomia pielii si a firului de par, interactiunea tehnologie la nivel de piele, fire de par, pigment tatuaj, etc. cu Modulul de Practica pe modele umane unde se exemplifica protocoale de lucru, setare de parametrii corecti in corelatie cu tipologia de client, scheme de tratament.

In concluzie, dupa parcurgerea acestor cursuri elevii Start Academy vor sti care sunt elementele si aspectele esentiale ce fac diferenta intre echipamente, vor sti sa citeasca si sa interpreteze o fisa tehnica a unui aparat, sa-si personalizeze tratamentul functie de echipamentul pe care operatorii il au deja sau urmeaza sa-l achizitionaze pentru a oferi servicii de calitate cu rezultate optime cu asteptarile clientilor.

100.00 lei
Sunati ACUM!