Curs Acreditat Cosmetica

curs acreditat cosmetica
10
dec.

Care este definitia cosmeticii?

Cosmetica este arta si practica ingrijirii, pastrarii si infrumusetarii corpului uman. Cuvantul cosmetica provine din greaca “kosmetike” care este arta de a-si face toaleta, iar ‘’kosmetikos’’ se refera la podoabe (a se impodobi).  Meseria de cosmetician este asemanatoare celei a unui artist, incat aduce multe impliniri persoane care o practica. Este de asemenea o arta care imbunatateste si corecteaza unele imperfectiuni,  iar mijloacele folosite ajuta sa dea stralucire si sa scoata in evidenta trasaturile caracteristice proprii.

Tehnicile si procedurile de infrumusetare cu sau fara efort sunt numeroase. Dar nu oricine le poate executa cu succes. Noi la Start Academy te vom ajuta sa devii un adevarat profesionist, prin stabilirea unei baze temeinice, oferindu-ti avantajul de a invata si lucra intr-un mediu armonios, curat si cu produse de calitate, calitatea constituind una dintre conditiile esentiale ale succesului si fiind inconjurati de profesionisti, care pun accent pe practica, care vor veni in completarea si sustinerea informatiilor predate in cadrul cursului.

Cosmeticianul trebuie sa fie la curent cu tot ce se intampla, cu ultimele inovatii in acest domeniu, iar pentru acest lucru este necesara o documentare continua, iar la Start Academy va vom pune la dispozitie toate materialele necesare si conditiile esentiale, pentru a va garanta succesul.

La sfarsitul acestui modul, elevele vor dobandi toate cunostintele cuprinse in standardul ocupational al meseriei de Cosmetician si vor obtine diploma verde acordata de Minister, cu care se vor putea angaja in orice salon / centru de infrumusetare.

Da start carierei tale de cosmetician urmand cursurile Start Academy. Cerintele inalte reprezinta cheia catre orice forma de succes, iar noi asiguram suportul necesar si consilierea ulterioara pentru dezvoltarea si perfectionarea fiecarui cursant in parte.

Plan de curs

Timp: 2 saptamani
 • Anatomia pielii Epiderm, Derm si Hipoderm. 0/0

  No items in this section

 • Functiile pielii Functia de protectie, de termoreglare, de excretie, de secretie, de absorbtie, etc. 0/0

  No items in this section

 • Rolul pielii Dermatologie, Dermatoze de cauze necunoscute si leziuni. 0/0

  No items in this section

 • Profilaxia ridurilor Masajul facial. 0/0

  No items in this section

 • Acneea Tipuri de acnee. 0/0

  No items in this section

 • Mastile cosmetice Clasificari si tratamente. 0/0

  No items in this section

 • Peelinguri Tipuri de peelinguri, tratamentul mainilor si natura in spirjinul cosmeticii. 0/0

  No items in this section

 • Practica pe modele umane Epilare cu ceara, tratamente si masti cosmetice, pensat si vopsit sprancene, laminare gene si diferite tratamente cu aparatura cosmetica. 0/0

  No items in this section

Galerie poze

Contact

Trainer

Raluca Tolescu
Formator acreditat Cosmetica

Raluca Tolescu are la baza o pregatire de specializare in cosmetica faciala si corporala, mult mai complexa decat formatele intalnite pe piata din Romania, ea fiind absolventa unei scoli din Italia de formare profesionala in domeniul cosmeticii medicale. Pe parcursul a 2 ani de zile, cu un program zilnic de 6 ore, Raluca Tolescu a parcurs parte de Fiziologie, Anatomie, Dermatologie, Chimie Organica si Anorganica, Cosmetica Chimica, Cosmetica Naturista, Microbiologie, Igiena si Sterilizare, Nutritie si Alimentatie, Tehnica Profesionala si Aplicare Practica, Tehnici de Masaj facial si corporal, Remodelare Corporala, Machiaj.

Experianta si dezvoltarea profesionala in cosmetica si-a dobandit-o in Italia, fiindu-i tara de resedinta multi ani, ca apoi sa se incadreze cu succes si faca fata cu brio rigorilor englezesti din punct de vedere a calitatii, prin serviiciile oferite intr-o clinica exclusivista din Londra.

Cu o experianta de peste 10 ani aplicata si dobandita in afata tarii in sectorul estetic, Raluca Tolescu si-a imbogatit curriculum vitae prin acreditarea de dermopigmentist fiind totodata un membru de baza al echipei dermopigmentistilor din academia noastra.

Insa, rolul important il are in cadrul cursurilor pe care Raluca Tolescu le sustine in calitate de trainer principal: Curs de Cosmetica, Curs de Remodelare Corporala, Specializari in Mezoterapie cu Microneedling, Design si Stilizare Gene si Sprancene, Laminare Gene.

Pe langa importantele informatii teoretice si practice pe care Trainetul Raluca Tolescu le transmite elevilor Start Academy, ii face placere sa impartaseasca din vasta experienta acumulata international iar astfel elevele nostre se pot adapta rapid situatiei in care au cliente de alta nationalitate cu anumite principiu sau chiar situtiei in care pot activa si in alte tari.

100.00 lei
Sunati ACUM!