Blog

Rasfatul genelor prin tratamentul de laminare

Vrei gene mai bogate, mai lungi si mai voluminoase, dar in acelasi timp sa pastrezi o imagine cat mai naturala? Atunci nu ai decat sa apelezi la tratamentului cosmetic de laminare a genelor!

Acest tratament este valabil in cadrul cursului de laminare a genelor de la Start Academy. Cererea laminarii genelor in detrimentul genelor false a devenit din ce in ce mai mare.

Laminarea genelor este un tratament cosmetic non invaziv si semi-permanent care consta in curbarea, colorarea si alungirea genelor naturale.

Care sunt avantajele acestui procedeu cosmetic?

  • Alungirea si curbarea firelor de par;
  • Hidratarea, repararea si protectia acestora din exterior catre interior;
  • Obtinerea unui aspect de gene voluminoase;
  • Lifting natural;
  • Aspect plin si bogat.

Ce presupune acest tratament cosmetic de laminare al genelor?

Primul pas, inainte de inceperea tratamentului propriu-zis, presupune pregatirea zonei prin curatarea si degresarea delicata cu dischete de bumbac a pielii din jurul ochilor, indepartarea machiajului in totalitate si aplicarea unei creme speciale.

Cursul de laminare al genelor recomanda acest tratament cosmetic deoarece este o procedura ce presupune hranirea si hidratarea cu un balsam special a genelor si dureaza aproximativ 45-60 de minute. Acesta va lasa in urma un aspect perfect pentru 6-8 saptamani, timp in care firele de par nu vor cadea si nu isi vor schimba forma dupa somn.

Start Academy pune la dispozitie cursul de laminare al genelor tuturor iubitoarelor de aspect natural tehnica noua care are ca scop ingrosarea si curbarea genelor naturale, fara a mai fi nevoie de rimel sau extensii de gene.

Te asteptam cu drag la cursul de laminare al genelor marca Start Academy!

Sunati ACUM!