Curs Tatuaj Cosmetic

dermoooo
07
mart.

Curs Tatuaj Cosmetica este reprezentat prin modulul teoretic predat inclusiv pe suport DIGITAL, exemplificat prin prezentări interactive si o practica in trei etape:
1. Exerciții şi desene tehnice pe suport de hârtie și fișe de lucru + Teme pentru acasă
2. Practică pe piele sintetică – toate tehnicile
3. Practică pe modele umane pentru toate cele 3 zone, sub îndrumarea şi atenta supraveghere a trainerului; IMPORTANT: fiecare cursant va beneficia de PROPRIILE MODELE – asigurate de Academie, nefiind nevoit să le împartă cu ceilalți cursanți!- Pentru că ne respectăm elevii, preferăm să organizăm grupe RESTRÂNSE, pentru a GARANTA că îți putem oferi toată atenția noastră, atât în partea de teorie, cât și în cea de practica.
– Posibilitatea de a testa o gamă variată de pigmenți şi aparate de micropigmentare, de la diferiți furnizori. Start Academy nu are exclusivitate cu un anumit brand!
– Consiliere din partea trainerului în selecția produselor necesare începerii / continuării activității de dermopigmentare (discounturi substanțiale din partea partenerilor școlii)
– Susținere şi consiliere online din partea trainerului după încheierea cursului, vei avea în continuare suportul acestuia pentru a te dezvolta practic, pentru a găsi soluții.
– Posibilitatea înscrierii în mod gratuit în programul de ucenicie Start Academy
– Materiale şi produse necesare asigurate de Start Academy pe întreaga durată a cursului

Plan de curs

Timp: 2 saptamani
 • Anatomia pielii  0/0

  No items in this section

 • Pigmentologie  0/0

  No items in this section

 • Pigmentii  0/0

  No items in this section

 • Design sprancene  0/0

  No items in this section

 • Microblading  0/0

  No items in this section

 • Pigmentarea buzelor  0/0

  No items in this section

 • Pigmentarea pleoapei  0/0

  No items in this section

 • Protocol de lucru  0/0

  No items in this section

Galerie poze

 

Formular inscriere curs

Trainer

Start Academy Dermopigmentist

In cadrul Cursului acreditat de Dermopigmentare marca Start Academy, ai parte de experienta si profesionalismul a unor traineri de TOP cu pregatire in domeniul dermopigmentarii si nu numai! Roxana Dumitru (Bucuresti), Ana Maria Margineanu (Bucuresti), Mihaela Anghel (Bucuresti), Claudia Paise (Galati), Oana Monea (Constanta) si Simona Gaucan (Iasi) sunt cele pe care le vei intalni la sucursalele Start Academy!

1,000 €
Call Now ButtonSunati ACUM!
× Cu ce va putem ajuta?