Curs L.A.S.E.R. Nd:Yag

laser
10
dec.

Se intampla adesea sa ne tatuam pe piele obiecte, persoane, cuvinte care poate, la un moment dat al vietii, nu mai sunt de actualitate si dorim sa le indepartam.

Deoarece tatuajele sunt plasate profund sub piele, metodele “invechite” (dermabrazia, indepartarea chimica) lasa cicatrici inacceptabile din punct de vedere estetic (cicatrici hipertrofice sau chiar cheloide).

Metoda moderna consta in folosirea L.A.S.E.R.-ului de ultima generatie Nd: YAG, care utilizeaza energie inalta prin emiterea instantanee a undei L.A.S.E.R. pentru a sfarama si indeparta pigmentul eficient in celulele modificate patologic prin plasarea cernelii tatuajului. Urmand cursul de Indepartarea a Tatuajelor folosind metoda L.A.S.E.R., le poti oferi clientelor/clientilor cele mai eficiente servicii.


Ce iti oferim:

 • Cea mai buna baza teoretica, metode de predare superioare, actuale;
 • Suport de curs complet si in permanenta actualizat + fisa de evaluare a clientului + fisa de consimtamant a clientului;
 • PRACTICA pe MODELE UMANE, asigurate de Academie, sub indrumarea si atenta supraveghere a trainerilor;
 • Materiale si produse necesare asigurate de Start Academy pe intreaga durata a cursului;
 • Studii de caz;
 • Sustinere si consiliere online din partea trainerilor dupa incheierea cursului!

Plan de curs

Timp: 2 zile
 • Istoria tehnologiilor  0/0

  No items in this section

 • Lumina laser  0/0

  No items in this section

 • Pielea  0/0

  No items in this section

 • Clasificarea tatuajelor  0/0

  No items in this section

 • Interactiunea luminii cu substanta  0/0

  No items in this section

 • Tipuri de laser si efectul asupra tesutului  0/0

  No items in this section

 • Galerie  0/0

  No items in this section

 • Practica pe modele umane  0/0

  No items in this section

Galerie poze

Contact

Trainer

Mihaela Trofin

Dupa ce a urmat cursuri universitare in domeniul politehnic, Tehnic Trainerul nostru Mihaela Trofin a fost atrasa si i-a fost extrem de usor sa inteleaga in primul rand partea de tehnologie, principiile de functionare, setarea parametrilor corecti, scheme de tratament, etc. pentru tehnologiile si implicit echipamentele folosite cosmetica, in remodelare corporala, estetica faciala si parte din aparatele folosite in spectrul dermopigmentare.

Pentru o pregatire completa si in concordanta cu cerintele legislatiei din domeniu, urmand cursuri de perfectionare in cosmetica, Mihaela Trofin este Trainer Acreditat pe Tehnologia LASER si IPL in Epilare Definitiva, Fototraramente, Radiofrecventa faciala si corporala, Tehnologia LASER Nd:YAG pentru Indepartarea si Corectia Tatuajelor faciale si corporale, permanente si semipermanente, Tratament cosmetic Carbon Peel.

In cadrul cursurilor pe care le sustine la Start Academy- Indepartare & Corectie Tatuaje Prin Tehnologia LASER Nd:YAG, Epilare Definitiva LASER & IPL si alte specializari adiacente acestor cursuri acreditate de formare profesionala- TehnoTrainerul Mihaela Trofin imbina cu succes Modulul de Teorie cu informatii esentiale de tehnologie, notiuni ce tin de structura si anatomia pielii si a firului de par, interactiunea tehnologie la nivel de piele, fire de par, pigment tatuaj, etc. cu Modulul de Practica pe modele umane unde se exemplifica protocoale de lucru, setare de parametrii corecti in corelatie cu tipologia de client, scheme de tratament.

In concluzie, dupa parcurgerea acestor cursuri elevii Start Academy vor sti care sunt elementele si aspectele esentiale ce fac diferenta intre echipamente, vor sti sa citeasca si sa interpreteze o fisa tehnica a unui aparat, sa-si personalizeze tratamentul functie de echipamentul pe care operatorii il au deja sau urmeaza sa-l achizitionaze pentru a oferi servicii de calitate cu rezultate optime cu asteptarile clientilor.

390 €
Call Now ButtonSunati ACUM!
×