Curs Acreditat Indepartare Tatuaje

DSC04879
10
dec.

Cursul de INDEPARTARE si CORECTIE a Tatuajelor prin TEHNOLOGIA L.A.S.E.R.+ METODA CHIMICA se poate desfasura in format de grup restrans sau in format individual (oferta personalizata).

Cursul dureaza 2 zile, aproximativ 7 ore/zi si include atat module de TEORIE, cu informatii vaste si complete pentru ambele metode, cat si sesiuni de PRACTICA pe modele umane asigurate de Start Academy  unde sunt vizate atat tatuaje corporale cat si cosmetice.

Una dintre zile este este dedicata Tehnologiei LASER iar cealalta zi  este rezervata pentru Metodei CHIMICE (Non-LASER).


Ce iti mai oferim?

 • Studii de caz
 • Profesori experimentati si alocati pentru fiecare specializare in parte
 • Suport de curs in format electronic complet şi în permanenţă actualizat + fişa de evaluare a clientului + fişa de consimţământ a clientului + listă medicamente contraindicate
 • Practică pe MODELE UMANE, sub îndrumarea şi atenta supraveghere a trainerilor, cu echipament profesional de ultima generatie L.A.S.E.R. Nd;YAG D-Light pentru corectia si indepartarea tatuajelor cosmetice sau corporale, pus la dispozitia elevilor Start Academy de catre colaboratorii nostri, compania L’Ortec Medical (www.lortec-medical.ro) respectiv aparate de micropigmentare asigurate de Visagistik Professional (https://www.semi-permanent.ro/ )
 • Se asigura modele umane, atat pentru tatuajele corporale cat si facial, astfel incat fiecare elev sa lucreze suficient de mult si in egala masura cu ceilalti colegii de la curs.
 • Modelele sunt asigurate de catre academie, atat pentru tehnologia LASER NdYAG cat si pentru metoda chimica. Insa, la solicitarea elevilor si cu confirmarea specialistilor in indepartarea tatuajelor, elevii pot efectua tratamentul in cadrul modului de practica, sub supravecherea trainerului, pe modelul propriu avand astfel avantajul de a urmarii îndeaproape procesul de eliminare a tatuajului
  Materiale şi produse necesare asigurate de Start Academy pe întreaga durată a cursului
 • Susținere şi consiliere online NELIMITATA din partea trainerilor după încheierea cursului!
 • Certificate de absolvire marca Start Academy pentru pentru fiecare specializare in parte

Plan de curs

Timp: 2 zile
 • Clasificarea tatuajelor - caracteristici şi particularități  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Anatomia pielii  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Compararea diferitelor metode de îndepărtare a tatuajelor  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 •  Tipuri de L.A.S.E.R.  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Clasificare soluții chimice după compoziție  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Compararea diferitelor soluții chimice de îndepărtare a tatuajelor  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Sunt vizate 6 SOLUȚII de la furnizori diferiți  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Noțiuni despre LUMINĂ  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Necesar şi produse specifice  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Protocol de lucru L.A.S.E.R.  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Protocol de lucru soluție  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Tehnica de lucru  0/0

  Nu există articole în această secțiune

Galerie poze

Contact

captcha

Urmatorul curs

Trainer

Ana Maria Margineanu
Lector Dermopigmentist

ANA MARIA MARGINEANU sau, pe scurt, un nume cat o mie de cuvinte.

Ana Maria Margineanu este unul din pionerii meseriei de Dermopigmentist in Romania, avand deja cu o vechime peste 15 ani in domeniul PMU, ajungand astfel sa fie Unic Membru din Romania al SPCP (The Society of Permanent Cosmetic Professionals) din Statele Unite, cea mai mare si importanta asociatie a profesionistilor din domeniu. Acest statut ii faciliteaza accesul la toate studiile si analizele din aria dermopigmentarii si a tatuajelor, fiind astfel la curent cu cele mai noi tendinte din industria machiajului semipermanent in ceea ce priveste tehnicile si efectele de dermopigmentare dezvoltate, produse si device-uri brevetate/ patentate. S-a alaturat proiectului Start Academy inca de la inceput, ca si International Master Trainer, iar abilitatile sale interpersonale, au ajutat sa atraga in cadrul academiei cea mai buna echipa de traineri, involuntar ajungand sa fie team leader-ul si trademarker-ul Academiei Start.

Este recunoscut ca fiind singurul Trainer MultiBrand ce lucreaza cu cele mai cunoscute brand-uri de pigmenti din PMU, sustine o gama complexa de cursuri, completand astfel portofoliul academiei cu specializari ce tin de pigmentari cosmetice sau medicale, indepartere tatuaje sau tratamentul cu plasma, pe care le-a adapta cerintelor si necesitatilor de pe piata din Romania.

Ana Maria Margineanu acorda o atentie deosebita procedurilor de dermopigmentare ce necesita in prealabil corectie si/sau neutralizare. Pentru a ajunge sa detina controlul unui capitol important in activitatea unui dermopigmentist, cel de Pigmentologie & Colorimetrie, Ana Maria a analizat in detaliu o gama larga de pigmenti prin compozitie si a efectuat un studiu intens asupra mix-urilor de mai multi pigmenti si a analizat rezultatele obtinute, ajungand sa combine perfect culorile pigmentilor cu tonurile si subtonurile pielii. Astfel, Ana Maria Margineanu s-a remarcat si detasat in comunitatea dermopigmentistilor, prin prisma rezultatelor exceptionale obtinute pe segmentul corectiilor si neutralizarilor.

0.0

0 Evalaure

5 stele
0%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
700 €
Sunati ACUM!