Curs Masaj Transversal Profund

tc-masaj
10
dec.

Masajul transversal profund este o metoda codificata de catre J. Cyriax, care se caracterizeaza prin forma foarte bine localizata a procedeului folosit si are ca scop mobilizarea pielii, a tesuturilor subcutanate si a straturilor musculare superficiale pe elementele anatomice profunde (de obicei mobile). Datorita acestei particularitati, acest tip de masaj a mai fost denumit si mobilizare transversala profunda sau frictiune transversala profunda.
Metoda se adreseaza cu predilecţie durerilor posttraumatice la nivelul aparatelor musculo-tendinos şi capsulo-ligamentar.

Efectele masajului transversal profund ii justifica utilitatea pentru specialistii care preiau in ingrijire persoane cu diferite afectiuni, în legatura cu care, direct sau indirect, sunt afectate si urmatoarele elemente anatomice: muschi, tendoane, ligamente, capsule articulare.
Kinetoterapeutii vor constata din practica eficienta acestei tehnici, deoarece lucreaza cu un numar mare de pacienti cu diverse grade de afectare a aparatului musculo-scheletal.

Cunoasterea anatomiei topografice, a biomecanicii si a unor element e de fiziopatologie cu referire la partile constitutive ale aparatului musculo-scheletal, se constituie in conditii de baza pentru specialist, nerespectarea acestora ducand la pierderea eficientei aplicarii masajului transversal profund.

Scopul MasterClass-ului de Masaj Transversal Profund urmareste aplicarea corecta si insusirea particularitatilor metodice prin dobandirea cunostintelor referitoare la localizarea specifica a zonei tratate si intelegerea diagnosticului stabilit de medic, profunzimea miscarii care trebuie sa atinga suprafata dureroasa si pozitionarea corecta a pacientului pentru obtinerea celor mai bune rezultate.

Plan de curs

Timp: 2 zile

Curriculum este gol

Galerie poze

Contact

Trainer

Andreea Tudor
Formator acreditat Cosmetica

Sunt formatori cu reale abilitati didactice pentru transmiterea informatiilor pe care le detin la nivelul de intelegere a fiecarui cursant si formatori atrasi in mod deosebit de partea practica a meseriei.

Andreea Tudor- Trainer Start Academy pe gama tehnologiilor si tratamentelor cosmetice, se remarca prin vasta experienta de cosmeticiana avand de foarte multi ani propriul bussines in acest domeniu iar instruirea psihopedagogica asigurate de academie i-au completat deprinderile practice de cosmetician cu afinitati de pedagog.

In cadrul cursurilor Start Academy sustinute de catre Andreea Tudor elevii isi deprind rapid indemanarea si priceperea necesara pentru a incepe sa activezi in domeniul cosmeticii si, fiind adepta ‘practica este mama invataturii’, trainerul nostru considera ca tine de fiecare profesionist in parte sa-si dezvolte, perfectioneze si personalizeze tehnicile de tratamente cosmetice aplicate.

250 €

Includes

  • 46 hours on-demand video
  • 16 Articles
  • 39 Supplemental Resources
  • Full lifetime access
  • Language: English
  • Certificate of Completion
Sunati ACUM!