Curs Tattoo Removal Solutie Chimica

solutie-chimica-2
10
dec.

Trainerii iti deschid drumul catre o noua specializare avantajoasa pentru tine: INDEPARTAREA & CORECTIA tatuajelor COSMETICE si CORPORALE prin metoda CHIMICA!

Producatorii importanti din domeniu au in portofoliu produse dedicate indepartarii tatuajelor cu solutie, iar denumirea actuala este “indepartarea tatuajelor prin intermediul solutiilor chimice” denumita si “extractie chimica”, “e-raze” sau “NON L.A.S.E.R. TATTOO REMOVAL”. Tehnica indepartarii tatuajelor prin solutie chimica consta intr-un proces de extractie a pigmentului din piele.


Ce iti oferim:

 • Suport de curs complet si in permanenta actualizat + fisa de evaluare a clientului + fisa de consimtamant a clientului;
 • PRACTICA pe MODELE UMANE, asigurate de Academie, sub indrumarea si atenta supraveghere a trainerilor;
 • Materiale si produse necesare asigurate de Start Academy pe intreaga durata a cursului;
 • Studii de caz;
 • Sustinere si consiliere online din partea trainerilor dupa incheierea cursului!
 • Diploma de participare Start Academy.

Desi procedura este in aparenta simpla, nu uitati ca ea implica penetrarea pielii cu o substanta ce poate lasa cicatrice, daca nu este aplicata corespunzator, de catre un specialist. La fel ca realizarea unui tatuaj si indepartarea lui necesita pregatire specializata, grija si exercitiu.

In orice procedura care necesita folosirea unor ace si a unor substante care ar putea ataca pielea clientului, este imperios necesar sa cunoasteti toate restrictiile si masurile de precautie pe care trebuie sa le luati inainte de a initia procesul de indepartare a unui tatuaj.

Plan de curs

Timp: 1 zi
 • Clasificarea tatuajelor   Caracteristici si particularitati. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Piele  Notiuni despre anatomie, structura, functii si fototip. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Compararea metodelor de indepartare  Compararea diferitelor metode de indepartare a tatuajelor. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Clasificarea solutiilor si compararea acestora  Clasificare solutii chimice dupa compozitie si compararea acestora 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Postul de lucru  Consultul clientului, diagnoza, pregatirea spatiului de lucru si notiuni de igiena. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Produse  Necesar si produse specifice. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Recomandari si contraindicatii  Recomandari pre- si post-tratament, contraindicatii, atentionari speciale, lista medicamente contraindicate. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Practica  Pe model uman. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

Galerie poze

Contact

captcha

Trainer

Ana Maria Margineanu
Lector Dermopigmentist

ANA MARIA MARGINEANU sau, pe scurt, un nume cat o mie de cuvinte.

Ana Maria Margineanu este unul din pionerii meseriei de Dermopigmentist in Romania, avand deja cu o vechime peste 15 ani in domeniul PMU, ajungand astfel sa fie Unic Membru din Romania al SPCP (The Society of Permanent Cosmetic Professionals) din Statele Unite, cea mai mare si importanta asociatie a profesionistilor din domeniu. Acest statut ii faciliteaza accesul la toate studiile si analizele din aria dermopigmentarii si a tatuajelor, fiind astfel la curent cu cele mai noi tendinte din industria machiajului semipermanent in ceea ce priveste tehnicile si efectele de dermopigmentare dezvoltate, produse si device-uri brevetate/ patentate. S-a alaturat proiectului Start Academy inca de la inceput, ca si International Master Trainer, iar abilitatile sale interpersonale, au ajutat sa atraga in cadrul academiei cea mai buna echipa de traineri, involuntar ajungand sa fie team leader-ul si trademarker-ul Academiei Start.

Este recunoscut ca fiind singurul Trainer MultiBrand ce lucreaza cu cele mai cunoscute brand-uri de pigmenti din PMU, sustine o gama complexa de cursuri, completand astfel portofoliul academiei cu specializari ce tin de pigmentari cosmetice sau medicale, indepartere tatuaje sau tratamentul cu plasma, pe care le-a adapta cerintelor si necesitatilor de pe piata din Romania.

Ana Maria Margineanu acorda o atentie deosebita procedurilor de dermopigmentare ce necesita in prealabil corectie si/sau neutralizare. Pentru a ajunge sa detina controlul unui capitol important in activitatea unui dermopigmentist, cel de Pigmentologie & Colorimetrie, Ana Maria a analizat in detaliu o gama larga de pigmenti prin compozitie si a efectuat un studiu intens asupra mix-urilor de mai multi pigmenti si a analizat rezultatele obtinute, ajungand sa combine perfect culorile pigmentilor cu tonurile si subtonurile pielii. Astfel, Ana Maria Margineanu s-a remarcat si detasat in comunitatea dermopigmentistilor, prin prisma rezultatelor exceptionale obtinute pe segmentul corectiilor si neutralizarilor.

390 €
Sunati ACUM!
×

Powered by WhatsApp Chat

×