Curs Tattoo Removal Solutie Chimica

solutie-chimica-2
10
dec.

Tehnica TATTOO REMOVAL cu solutie este o interventie non-L.A.S.E.R. si functioneaza pe baza unui mecanism de extractie chimica, pentru indepartarea pigmentilor din piele.

AVANTAJELE pe care le ofera TATTOO REMOVER cu solutie in comparatie cu procedurile ce folosesc L.A.S.E.R., constau in:

 • eficienta sporita (100% in cazul machiajului semi-permanent, 92% in cazul tatuajelor corporale)
 • risc scazut de cicatrizare (0% in cazul machiajului semi-permanent, 5% in cazul tatuajelor corporale)
 • nivel redus de durere
 • eficient indiferent de culoarea pigmentului
 • siguranta sporita
 • pret mai avantajos

Desi procedura este in aparenta simpla, nu uitati ca ea implica penetrarea pielii cu o substanta ce poate lasa cicatrice, daca nu este aplicata corespunzator, de catre un specialist. La fel ca realizarea unui tatuaj si indepartarea lui necesita pregatire specializata, grija si exercitiu.

La Start Academy, intelegem nevoia de a oferi clientilor o gama completa de servicii, in conditii de siguranta si cu rezultate fericite, astfel incat am introdus cursul de indepartare a tatuajelor cu  TATTOO REMOVER cu solutie.

In orice procedura care necesita folosirea unor ace si a unor substante care ar putea ataca pielea clientului, este imperios necesar sa cunoasteti toate restrictiile si masurile de precautie pe care trebuie sa le luati inainte de a initia procesul de indepartare a unui tatuaj. De aceea, START ACADEMY este aici pentru a va indruma in primii pasi pe drumul reusitei in indepartarea tatuajelor si a machiajului semi-permanent!

Plan de curs

Timp: 1 zi
 • Cum se procedeaza?  0/0

  No items in this section

 • Etapele vindecarii  0/0

  No items in this section

 • Solutii pentru indepartarea tatuajelor  0/0

  No items in this section

 • Instructiuni de indepartare a tatuajelor  0/0

  No items in this section

 • Tehnici si recomandari  0/0

  No items in this section

 • Contraindicatii  0/0

  No items in this section

 • Studii de caz  0/0

  No items in this section

Galerie poze

Contact

Trainer

Ana Maria Margineanu
Lector Dermopigmentist

ANA MARIA MARGINEANU sau, pe scurt, un nume cat o mie de cuvinte.

Ana Maria Margineanu este unul din pionerii meseriei de Dermopigmentist in Romania, avand deja cu o vechime peste 15 ani in domeniul PMU, ajungand astfel sa fie Unic Membru din Romania al SPCP (The Society of Permanent Cosmetic Professionals) din Statele Unite, cea mai mare si importanta asociatie a profesionistilor din domeniu. Acest statut ii faciliteaza accesul la toate studiile si analizele din aria dermopigmentarii si a tatuajelor, fiind astfel la curent cu cele mai noi tendinte din industria machiajului semipermanent in ceea ce priveste tehnicile si efectele de dermopigmentare dezvoltate, produse si device-uri brevetate/ patentate. S-a alaturat proiectului Start Academy inca de la inceput, ca si International Master Trainer, iar abilitatile sale interpersonale, au ajutat sa atraga in cadrul academiei cea mai buna echipa de traineri, involuntar ajungand sa fie team leader-ul si trademarker-ul Academiei Start.

Este recunoscut ca fiind singurul Trainer MultiBrand ce lucreaza cu cele mai cunoscute brand-uri de pigmenti din PMU, sustine o gama complexa de cursuri, completand astfel portofoliul academiei cu specializari ce tin de pigmentari cosmetice sau medicale, indepartere tatuaje sau tratamentul cu plasma, pe care le-a adapta cerintelor si necesitatilor de pe piata din Romania.

Ana Maria Margineanu acorda o atentie deosebita procedurilor de dermopigmentare ce necesita in prealabil corectie si/sau neutralizare. Pentru a ajunge sa detina controlul unui capitol important in activitatea unui dermopigmentist, cel de Pigmentologie & Colorimetrie, Ana Maria a analizat in detaliu o gama larga de pigmenti prin compozitie si a efectuat un studiu intens asupra mix-urilor de mai multi pigmenti si a analizat rezultatele obtinute, ajungand sa combine perfect culorile pigmentilor cu tonurile si subtonurile pielii. Astfel, Ana Maria Margineanu s-a remarcat si detasat in comunitatea dermopigmentistilor, prin prisma rezultatelor exceptionale obtinute pe segmentul corectiilor si neutralizarilor.

100.00 lei
Sunati ACUM!